EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Συμμετοχή εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ στο συλλαλητήριο στις 11/11

Την συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο, στις 11/11, διαμαρτυρόμενοι για την ψήφιση του Προϋπολογισμού 2013 και την εφαρμογή του Μνημονίου 3, ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ.
«Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας καυτής εβδομάδας με την Πανευρωπαϊκή Κινητοποίηση των Συνδικάτων στις 14 του μήνα και την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη που σηματοδοτούν και δείχνουν το δρόμο για τη συνέχεια του αγώνα.
Στην τελευταία μεγαλειώδη συγκέντρωση, πάνω από 100.000 κόσμου στην Αθήνα και εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα, διαδήλωσαν ενάντια στην τρικομματική κυβέρνηση και στη νέα οικονομική σκλαβιά που επιβάλουν κεφάλαιο, ΕΕ και ΔΝΤ. Η αποδεκατισμένη πια κυβέρνηση βρίσκεται σε οριακό επίπεδο μέσα στη βουλή, ενώ είναι ήδη καταδικασμένη από την πλειονότητα της κοινωνίας.
Η λαϊκή οργή κλιμακώνεται, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στη συγκυβέρνηση του τρόμου για ανατροπή των άγριων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου Μνημονίου.
Σε ρήξη με τη λογική της ηττοπάθειας, συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε με νέα Συγκέντρωση την Κυριακή 11 Νοέμβρη στις 18:00, στην αφετηρία του ΤΡΑΜ επί της οδού Αμαλίας στο Σύνταγμα για να μην περάσει ο προϋπολογισμός του αίσχους που περιλαμβάνει ουσιαστικά την υλοποίηση του νέου μνημονίου», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID