EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πλ. Θράκης: Συμφωνία ίδρυσης joint venture θυγατρικής με την ιταλική Fracasso


Πλ. Θράκης: Συμφωνία ίδρυσης joint venture θυγατρικής με την ιταλική Fracasso

Οριστική συμφωνία για την ίδρυση κοινής εταιρίας (joint venture) με την ιταλική εταιρεία Fracasso S.p.A., με σκοπό την ανάπτυξη των προϊόντων «αυτο-ενισχυόμενων πολυπροπυλενίων (self reinforced PP) με την εμπορική ονομασία «ARMORDON» που παράγονται στο εργοστάσιο του ομίλου στην Σκωτία, υπέγραψε η 100% θυγατρική της Πλαστικά Θράκης, Marzena Ltd.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία αφορά στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας και τεχνολογίας για τη θερμοδιαμόρφωση του ARMORDON, καθώς επίσης στην πώληση μηχανημάτων και την παραγωγή και πώληση θερμοδιαμορφωμένων μερών στις αγορές βαλιτσών, αθλητικών ειδών και οδικής ασφάλειας.
Η έδρα της νέας εταιρείας θα είναι το Fiesso d΄Artico της Βενετίας στην Ιταλία , η επωνυμία της Composite Solutions Srl. και ο όμιλος ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ θα συμμετέχει στο μετοχικό της κεφάλαιο κατά 50%.
Η αρχική επένδυση είναι της τάξης των 300.000 Ευρώ.
Η εταιρεία Fracasso S.p.A. έχει διεθνή παρουσία και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων χάλυβα για βιομηχανικές και κατασκευαστικές χρήσεις (προστατευτικά κιγλιδώματα, σιλό κ.α)
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID