EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Βενιζέλος: Οι απολύσεις στο Δημόσιο έχουν αποφασιστεί


 

Εκτός από το Συνέδριο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το κλίμα με μια ιδιαίτερη ομιλία του στη Βουλή κατά την ψήφιση των μέτρων.

Μια συγκεκριμένη φράση από την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση της Πολιτικής και της Οργανωτικής Γραμματείας του κόμματος, έδειξε ξεκάθαρα ότι οι απολύσεις στο Δημόσιο έχουν αποφασιστεί.

«Δεν μπορεί κανείς να δώσει μάχη για να μην απολυθούν επίορκοι, αργόμισθοι και απόντες δημόσιοι υπάλληλοι» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ανήμερα της θριαμβευτικής εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ πριν από 31 χρόνια, αποφάσισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να εξαγγείλει την προσφυγή σε συντακτικό Συνέδριο του κόμματος στα τέλη Ιανουαρίου του 2013, παρά τα αρχικά σχέδια για την πραγματοποίηση του τον Νοέμβριο!

«Στόχος πρώτος είναι ο μετασχηματισμός του ΠΑΣΟΚ σε ένα σύγχρονο, θεσμικό δημοκρατικό, συλλογικό κόμμα, ανοιχτό στην κοινωνία. Δεύτερος στόχος είναι το ΠΑΣΟΚ να είναι εκφραστής των πρoοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας. Τρίτος στόχος είναι το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης που θα κινητοποιεί παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και του ελληνισμού. Ένα ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι εκφραστής δυνάμεων οπισθοφυλακής, του δήθεν αριστερού συντηρητισμού, των αγκυλώσεων και των προνομίων» υπογράμμισε.

Όπως λένε στην Ιπποκράτους ο κος Βενιζέλος, φαίνεται να θέλει να κερδίσει χρόνο, μετά και το σάλο που δημιουργήθηκε με τη λίστα και το cd της Λαγκάρντ!

Ο κος Βενιζέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα «κερδίσουμε ως έθνος το χαμένο έδαφος σε στέρεη βάση αυτή τη φορά», εκφράζοντας παράλληλα ανοιχτά τη στήριξη του στον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά.
«Στηρίζουμε με όλη τη δύναμη μας τον πρωθυπουργό στη σημερινή του παρουσία στις Βρυξέλλες. Μιλά εξ ονόματος όλων μιλά εξ ονόματος της πατρίδας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα είπε: «Η τρόικα μετά από συζητήσεις τρεισήμισι μηνών εξέδωσε ανακοίνωση που μιλάει ουσιαστικά για πολιτικές αποφάσεις σε υψηλό επίπεδο. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την τρόικα στα εργασιακά στο πλαίσιο που συμφωνήσαμε οι τρεις αρχηγοί».
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID