EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Προσαγωγές από την αστυνομία για την κατάληψη σε κτίριο της ΔΕΗ


 

Διμοιρίες των ΜΑΤ απομάκρυναν τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που ήταν μπροστά και μέσα στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων, λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει στην ιστοσελίδα του mega, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές, μεταξύ αυτών και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκου Φωτόπουλου και μελών του προεδρείου που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ότι η ΓΕΝΟΠ -με βάση τα όσα γνωστοποίησε ο πρόεδρος της, Νίκος Φωτόπουλος, προχώρησε σε κατάληψη του κτιρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων 190-194.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο, ήταν προκειμένου να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος τα οποία κατά τον ίδιο συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ανέφερε ότι η κατάληψη θα συνεχιζόταν έως ότου τεκμηριωθούν τα συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία, πιθανώς, θα παρουσιαστούν αύριο σε συνέντευξη Τύπου και θα κατατεθούν στον εισαγγελέα.
Η ΓΕΝΟΠ υποστήριζε ακόμη ότι η κατάληψη έγινε επειδή υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα στοιχεία αυτά, από τα οποία πιθανώς θα προκύψει και νομικό σκάνδαλο.


Πηγή:www.capital.gr
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID