EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Φίλια πυρά» δέχεται ο υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης!

 
Ένα δημοσίευμα ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, στις κυριακάτικες εφημερίδες. Η «επίθεση» που δέχτηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης από εφημερίδα που πρόσκειται στο χώρο της ΝΔ.
Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Ονειρεύεται (τώρα) να γίνει αρχηγός με στρατιές συμβούλων!». Ξεχωρίσαμε τα ακόλουθα αποσπάσματα, τα οποία παραθέτουμε:
-Φανταστείτε τι μπορεί να πάθει κανείς αν μια ζωή δηλώνει «επάγγελμα: πολιτικός». Πετάει μονίμως στα... σύννεφα. Από αυτό το σύνδρομο φαίνεται ότι πάσχει και ο Κωστής Χατζηδάκης, μια και νιώθει την πτώση της συγκυβέρνησης να ζυγώνει, όπως ο ίδιος τουλάχιστον λέει στους στενούς συνεργάτες του, αλλά ταυτόχρονα τη δική του ευκαιρία να ηγηθεί της παράταξης που τον αποκατέστησε επαγγελματικά πιο κοντά από ποτέ.
-Γι' αυτό όλο το στρατηγείο του βρίσκεται σε εγρήγορση. Δουλεύουν νυχθημερόν οι σύμβουλοί του. Και είναι πολλοί. «Παιδιά» μάλιστα αποτυχημένων υπουργών της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, οι οποίοι ο καθένας από το πόστο του οδήγησαν εν πολλοίς τη χώρα στη σημερινή κατάσταση.
Οι σύμβουλοι φυσικά δεν ασχολούνται με την προώθηση των θεμάτων του καίριου υπουργείου που του εμπιστεύτηκε ο πρωθυπουργός, αλλά με την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες ισχυρίζονται ότι έχουν μοιραστεί ήδη τα βασικά πόστα.
-Η αναποτελεσματικότητα Χατζηδάκη όμως κρατάει χρόνια, από την κυβέρνηση Καραμανλή, όταν μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου και τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά συμμετείχε στην… τρόικα εσωτερικού, που είχε αναλάβει τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας. Με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID