EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σε αστυνομικό κλοιό η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.00 από την πλατεία Χανθ.
Πολύ αυστηρά τα αστυνομικά μέτρα σε όλο το κέντρο της πόλης ενώ 100 μέτρα μακριά από την εξέδρα των επισήμων πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της κίνησης «Απελάστε τον ρατσισμό» οι οποίοι ανήρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά του ρατσισμού.





Μικροένταση δημιουργήθηκε όταν 50 με 60 άτομα, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πλησίασαν τις αστυνομικές δυνάμεις και φώναξαν συνθήματα κατά του μνημονίου και των μέτρων λιτότητας.




Στη συνέχεια συνέχισαν την πορεία τους στην οδό Τσιμισκή ενώ αντιδράσεις σημειώθηκαν από πολίτες ενάντια σε αυτή τη μορφή αντίδρασης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ .




Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.00 από την πλατεία Χανθ. Πολύ αυστηρά τα αστυνομικά μέτρα σε όλο το κέντρο της πόλης ενώ 100 μέτρα μακριά από την εξέδρα των επισήμων πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της κίνησης «Απελάστε τον ρατσισμό» οι οποίοι ανήρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά του ρατσισμού. Μικροένταση δημιουργήθηκε όταν 50 με 60 άτομα, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πλησίασαν τις αστυνομικές δυνάμεις και φώναξαν συνθήματα κατά του μνημονίου και των μέτρων λιτότητας. Στη συνέχεια συνέχισαν την πορεία τους στην οδό Τσιμισκή ενώ αντιδράσεις σημειώθηκαν από πολίτες ενάντια σε αυτή τη μορφή αντίδρασης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ .


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID