EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Volvo Trucks: Εξοπλισμός οδηγών εμπνευσμένος από τη σειρά Volvo FH

 
Εμπνευσμένη από τη σχεδίαση της νέας σειράς Volvo FH, η Volvo Trucks δημιούργησε μία συλλογή ρούχων και αξεσουάρ ιδανικών για οδηγούς φορτηγών και θαυμαστές των μοντέλων της Volvo.
«Υιοθετείστε τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία του νέου φορτηγού FH της Volvo και δημιουργήστε μία κολεξιόν για οδηγούς φορτηγών». Αυτές ήταν οι οδηγίες που έλαβαν οι σχεδιαστές των νέων Volvo FH και FH16 όταν άρχισαν να ασχολούνται με τη συλλογή "Volvo Trucks Driver Gear – Travis". Έτσι δημιούργησαν μία σειρά ρούχων και αξεσουάρ που ικανοποιούν τις ανάγκες οδηγών φορτηγών με τη βοήθεια λειτουργικών υλικών και σχεδίων, και παράλληλα προσελκύουν όσους αγαπούν τα ταξίδια στον ανοιχτό δρόμο.
Η αισθητική γραμμή της συλλογής αντικατοπτρίζει τα μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία της νέας σειράς Volvo FH όπως η τολμηρή μάσκα, οι εκφραστικοί κάθετοι προβολείς και οι χαρακτηριστικές γραμμές του αμαξώματος. Ακόμα και το νέο σχήμα του FH, με το ελαφρώς κεκλιμένο προς τα εμπρός, επιθετικό ρύγχος –που κάνει τη νέα σειρά Volvo FH να ξεχωρίζει– είναι εμφανές στα τρία μπουφάν της συλλογής.
«Είναι αποκλειστικά δική μας σχεδίαση. Ξεκινήσαμε από μία λευκή κόλλα χαρτιού και δημιουργήσαμε μία συλλογή εμπνευσμένη αποκλειστικά από τη φόρμα, τα χρώματα και τα υλικά της νέας σειράς Volvo FH» σχολιάζει ο Rikard Orell, διευθυντής σχεδίασης της Volvo Trucks.
Με γνώμονα τους οδηγούς φορτηγών
Η ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα είναι πρωταρχικό στοιχείο στη δημιουργία ενός νέου φορτηγού της Volvo – κάθε στοιχείο του οχήματος από το ταμπλό μέχρι την επιλογή υλικών είναι σχεδιασμένο λαμβάνοντας υπόψη της τις ανάγκες του οδηγού.
«Όταν δημιουργήσαμε τη συλλογή θέλαμε να επικεντρωθούμε στις ιδιαίτερες ανάγκες των οδηγών φορτηγών. Οι οδηγοί είναι σημαντικοί και φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε την καθημερινή τους πραγματικότητα με ανέσεις και στυλ», σχολιάζει ο Rikard Orell.
Η συλλογή –που περιλαμβάνει μοναδικά μπουφάν, ένα σπορ ρολόι χειρός και φούτερ με κουκούλα– απευθύνεται σε σύγχρονους οδηγούς φορτηγών και λάτρεις του στυλ. Τα προϊόντα πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων: τα μπουφάν, για παράδειγμα, έχουν μέτριο μήκος για άνεση στην οδήγηση. Με τα χαρακτηριστικά ανακλαστικά που ενσωματώνονται στο σχέδιο οι οδηγοί είναι ευδιάκριτοι στο δρόμο όταν κάνουν στάσεις. Οι πολυχρηστικές τσέπες και τα μανίκια των μπουφάν είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν την κίνηση και την οδήγηση.
Διαφορετικά προϊόντα της συλλογής υπογραμμίζουν τα διαφορετικά σχεδιαστικά στοιχεία του νέου Volvo FH. Για παράδειγμα, ένα από τα βασικά προϊόντα της συλλογής, το σπορ ρολόι Driver Performance Watch. Οι δείκτες και οι κλίμακες του ρολογιού θυμίζουν τα γραφιστικά στοιχεία των οργάνων του ταμπλό της νέας σειράς Volvo FH, λανσάροντας μοναδικά σχέδια.
Εκτός από τα ρούχα των οδηγών, η συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα όπως μοντέλα σε κλίμακα (μινιατούρες) των νέων Volvo FH και FH16 σε διάφορες διαστάσεις, κιτ ύπνου για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων και εξοπλισμό για τα παιδιά και άλλα μέλη της οικογένειας των οδηγών φορτηγών.
«Δημιουργήσαμε μία συλλογή που δείχνει τόσο μοναδική και δυναμική σχεδιαστικά όσο η νέα σειρά Volvo FH. Μία συλλογή για την οποία θα είναι περήφανοι οι οδηγοί των φορτηγών αλλά και οι θαυμαστές της μάρκας», σχολιάζει η Αsa Theleen, υπεύθυνη παγκόσμιων διαφημιστικών προϊόντων της Volvo Trucks.
Ανοίγει web-shop
Οι οδηγοί φορτηγών Volvo και οι οπαδοί της μάρκας θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα της συλλογής απευθείας on-line από το διαδικτυακό κατάστημα της Volvo Trucks, το οποίο θα ανοίξει σύντομα στη διεύθυνση www.store.volvotrucks.com. Αρχικά η συλλογή θα διατίθεται σε επίλεκτες ευρωπαϊκές αγορές. Κάποια προϊόντα θα πωλούνται, επίσης, στην έκθεση ΙΑΑ στο Αννόβερο (Γερμανία), 20–27 Σεπτεμβρίου 2012.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID