EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κινητοποίηση των αστυνομικών στην Πάτρα


 

«Προστατεύστε αυτούς που σας προστατεύουν», γράφει το πανό που τοποθέτησαν στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου της πόλης οι αστυνομικοί της Πάτρας - σύνθημα με ενδιαφέροντα αυτοπροσδιορισμό... Η διαμαρτυρία τους ενάντια στις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια ξεκίνησε νωρίς το πρωί.
Όπως αναφέρει το thebest.gr της Πάτρας (απ' όπου και η φωτογραφία):
«Συγκέντρωση έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού στην Πάτρα πραγματοποίησαν από νωρίς το πρωί αστυνομικοί, οι οποίοι κρέμασαν πανό που γράφει "Προστατεύστε αυτούς που σας προστατεύουν" και μαύρες σημαίες.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr o Βασίλης Κωνσταντόπουλος, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων η κινητοποίηση έρχεται στο πλαίσιο των αντιδράσεων για τις νέες περικοπές στο μισθολόγιο, ενώ υπάρχει διάθεση για κλιμάκωση του αγώνα.
Στο πλευρό των ενστόλων στέκονται λιμενικοί και πυροσβέστες, καθώς και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Το παρών έδωσε και ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί αναμένεται να μετακινηθούν στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, στο πλαίσιο της έναρξης της έκθεσης της Τροχαίας Πατρών».
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID