EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κατηγορείται για υπεξαίρεση ο Ζαγοράκης!



Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη και στον αντιπρόεδρο Ηλία Βορίδη για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Αγγελιοφόρου", διαπιστώθηκαν αδιαφανείς διαδικασίες στην οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από ελέγχους του ΣΔΟΕ.
Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεταβίβαζε τις επιταγές του Ηλία Βιολίδη σε πιστωτές της και στη συνέχεια επέστρεφε τα χρήματα αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τον έλεγχο από τις συναλλαγές αυτές φαίνεται να επωφελείται ο Ηλίας Βιολίδης και να ζημιώνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Επισημαίνεται μάλιστα στο πόρισμα: "Το συνολικό ποσό το οποίο ο Ηλίας Βιολίδης είχε διευκολύνει οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την επιστροφή σε τραπεζικό του λογαριασμό αλλά δεν έχει εξοφλήσει στους πιστωτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 752.846, 98 ευρώ".

Όσον αφορά στο Θοδωρή Ζαγοράκη, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με μια οικονομική "ρύθμιση" που έγινε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκερκιμένα στην απόφαση του Δ.Σ να δώσει στον Ζαγοράκη αναδρομική αμοιβή 6.400 ευρώ καθαρά μηνιαίως,  όσο ήταν διευθύνων σύμβουλος, ώστε να απαλλαγεί από την υποχρέωση επιστροφής ποσού ύψους 320.476 ευρώ που βγήκαν από τα ταμεία με γραπτές και προφορικές εγκρίσεις για διάφορους σκοπούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID