EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Σωματείων ΣΤΑΣΥ ΑΕ

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων της ΣΤΑΣΥ ΑΕ θα πραγματοποιηθεί στις 13/9/2012 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ,  με σκοπό την ενημέρωση και στόχο τη συσπείρωση των εργαζομένων γύρω από κοινές δράσεις και αγώνες.








Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

                                           Ανακοίνωση Σωματείων ΣΤΑ.ΣΥ

                 ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.


Σήμερα σε συνεδρίαση όλων των Σωματείων των Εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., αποφασίστηκε ομόφωνα να προχωρήσουμε άμεσα σε κοινή γενική συγκέντρωση τηνΠέμπτη 13/09/2012 και ώρα 12.00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, με σκοπό την ενημέρωση και στόχο την συσπείρωση όλων των εργαζομένων γύρω από κοινές δράσεις και αγώνες.

Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια απέναντι στη νέα επίθεση που έρχεται. Υπερασπιζόμαστε τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των συγκοινωνιών, δηλώνουμε αντίθετοι στη νέα αύξηση του εισιτηρίου, διεκδικούμε δωρεάν μετακίνηση όλων των ευπαθών ομάδων (άνεργοι, φοιτητές, χαμηλοσυνταξιούχοι) και άμεση λήψη μέτρων για την πάταξη της εισιτηριοδιαφυγής.

Παρότι σκόπιμα καλλιεργείται έντεχνα στην κοινωνία ο διαχωρισμός των εργαζόμενων, η πραγματικότητα είναι μία: η νέα επίθεση κυβέρνησης και τρόικας δεν αφήνει κανέναν αλώβητο.

Έφτασε η ώρα να συνταχθούμε δίπλα σε όλο τον εξαθλιωμένο και αγωνιζόμενο λαό, απέναντι στη νέα αυτή συνολική επίθεση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν το δυναμικό παρόν, στην μεθαυριανή συγκέντρωση όλων των σωματείων, συμμετέχοντας ενεργά στις αποφάσεις που αφορούν το εργασιακό μας μέλλον και τις ζωές μας. Για να μην μας προλάβουμε οι εξελίξεις…


                               ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
                                ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.


                                                              ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID