EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μηχανοδηγός έκλεβε το πετρέλαιο του ΟΣΕ!


 

Την  ίδια του τη δουλειά έκλεβε  ένας μηχανοδηγός του Ο.Σ.Ε. στις Σέρρες, καθοδηγώντας  τους συνεργούς του και υποδεικνύοντάς τους σε ποια σημεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού στο Στρυμονοχώρι Σερρών μπορούσαν να βρουν σταθμευμένες εμπορικές αμαξοστοιχίες για να «ρουφήξουν» το… πετρέλαιο από τις μηχανές τους!

Ο μηχανοδηγός  και οι τρεις συνεργοί του  ηλικίας 54, 49, 46 και 43 χρόνων συνελήφθησαν μέσα σε ένα φορτηγό, έχοντας μαζί τους 256 λίτρα πετρελαίου σε 16 πλαστικά δοχεία των 16 λίτρων το καθένα! Όπως διαπιστώθηκε, τα είχαν αντλήσει λίγο νωρίτερα από μια μηχανή του Ο.Σ.Ε., η οποία ήταν σταθμευμένη στον σταθμό του Στρυμονοχωρίου.

Και δεν  ήταν η πρώτη φορά… Τους  τελευταίους δυο μήνες, είχαν  διαπράξει άλλες τρεις κλοπές  καυσίμων από μηχανές εμπορικών αμαξοστοιχιών του Ο.Σ.Ε. που ήταν σταθμευμένες στον ίδιο σταθμό στις Σέρρες! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ το πετρέλαιο που βρέθηκε στην κατοχή τους αποδόθηκε σε υπεύθυνο του Ο.Σ.Ε..


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID