EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

60000ευρώ + ΦΠΑ: Η επισκευή - συντήρηση από ιδιώτη των 10 τρόλεϊ


Σοκάρει η απόφαση των διοικούντων να δοθεί σε ιδιώτη η επισκευή - συντήρηση όπως την ονομάζουν των 10 τρόλεϊ.

Πιο πολύ όμως σοκάρουν οι μαρτυρίες, ότι πρόκειται για "φωτογραφικό" διαγωνισμό, γιατί μόνο μια εταιρεία μπορεί να κάνει την συγκεκριμένη δουλειά.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που μας έρχονται, το τεχνικό προσωπικό "έπεσε" από τα σύννεφα, όταν άκουσε ότι θα δοθεί σε ιδιώτη η επισκευή των 10 οχημάτων, των πιο προβληματικών σύμφωνα με τα λεγόμενα, αυτών που πήραν την απόφαση.

Προφασίζονται ότι δεν επαρκεί το τεχνικό προσωπικό, αλλά δεν έκαναν και κάποιες διορθωτικές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Επειδή κάποιοι έχουν αδύνατη μνήμη:
Να τους θυμίσουμε ότι ακόμα και τώρα, μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν δοθεί στο τεχνικό προσωπικό τα εγχειρίδια όλων των οχημάτων!

Να τους θυμίσουμε ότι κάποια προγράμματα είναι στην Γερμανική γλώσσα!

Να τους θυμίσουμε ότι στα τελευταία αποκτήματα μας (οχήματα NEOPLAN 8000-9000) η οθόνη βλαβών στο ταμπλό του οδηγού είναι στην Αγγλική και Γερμανική γλώσσα και πολλές φορές οι οδηγοί δεν ξέρουν τι τους δείχνει, γιατί δεν έχουν περάσει από σεμινάριο.

Να θυμίσουμε επίσης στους διοικούντες ότι έχουν κάποιους επικεφαλείς ομάδων (ομαδάρχες) που "ανέβηκαν" στην ιεραρχία για να ανταμειφθούν όπως λένε για τον κόπο τους και γιατί τους δίνουν λύσεις με τα καινούργια οχήματα. Μήπως, μήπως λέω είναι καιρός να ξαναγυρίσουν εκεί που ανήκουν στο λάκκο μαζί με τους τεχνίτες και όχι στο γραφείο;

Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν και ομαδάρχες που είναι πρώτα απ' όλα συνάδελφοι και είναι και στον λάκκο με τους τεχνίτες και στο γραφείο. Κάποιοι όμως έχουν καβαλήσει το καλάμι και ενίοτε το καλάμι σπάει!

Κάποιοι πληρώνονται με παχυλούς μισθούς για να δίνουν λύσεις, αν δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους και όχι να στέλνουν τα οχήματα "έξω" για επισκευή - συντήρηση!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID