EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Στις 2-3 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο, το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics

 
Στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2012, η Ελληνική Εταιρεία Logistics (ΕΕL) διοργανώνει στο Ζάππειο Μέγαρο, το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics με τίτλο: «Optimizing Supply Chains», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.
Κατά τη διάρκεια του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics σημαντικές προσωπικότητες, διεθνούς φήμης, θα αναφερθούν στη σημασία του κλάδου. Παράλληλα, μέσα από τα πάνελς θα κατατεθούν σημαντικές προτάσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της.
Παρουσίαση του επικαιροποιημένου Master Plan για τα Logistics
Ένα από τα κεντρικά πάνελς, με έντονο θεσμικό χαρακτήρα, είναι αυτό που θα ανοίξει ουσιαστικά τις εργασίες του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου και αναφέρεται στον αναβαθμισμένο ρόλο της εφοδιαστικής αλυσίδας στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Εδώ, ο ΣΕΒ και η EEL θα παρουσιάσουν το επικαιροποιημένο Master Plan των Logistics στη χώρα μας. Στη συνέχεια θα συζητήσουν με θεσμικούς παράγοντες τις δυνατότητες εφαρμογής του, καθώς και το μέλλον του κλάδου στην Ελλάδα.
Επίσης, κεντρικό ρόλο στις εργασίες του συνεδρίου θα έχουν τα πάνελς:
-Η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και τα Logistics
-Συνδυασμένες Μεταφορές και Πράσινα Logistics
-Η συμβολή των Logistics στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων
-Πως τα Logistics συνεισφέρουν στην οικονομική διοίκηση και τις πωλήσεις
-Τα Logistics στο Λιανεμπόριο.
Συνέδριο προσωπικοτήτων: o Kevin Smith στο Ζάππειο
Μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ο Kevin Smith, είναι ένας από τους κεντρικούς ομιλητές του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics.
Με πολυετή εμπειρία ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του φαρμάκου και των τροφίμων, όπως οι Caremark, Heinz και Kraft, ο Kevin Smith είναι σήμερα Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Sustainable Supply Chain Consulting, που εδρεύει στο Windermere, FL των ΗΠΑ.
Ο Kevin Smith, εκτός των άλλων, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP), μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Πανεπιστημίου του Rhode Island Transportation Center, Αντιπρόεδρος του Distribution Business Management Association (DBMA), καθώς και λέκτορας στο ΜΙΤ (Massachussets Institute of Technology).
Το νέο Mercedes-Benz Antos κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του
Tην πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το νέο Mercedes-Benz Antos στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics.
Το νέο Antos αποτελεί από μόνο του μια νέα κατηγορία για μια νέα εποχή στον κόσμο των μεταφορών. Με τη δημιουργία του, η Mercedes-Benz είναι ο πρώτος κατασκευαστής που ανέπτυξε μία κατηγορία φορτηγού, ειδικά σχεδιασμένο για τις πολυποίκιλες απαιτήσεις των μεταφορών βαρέων διανομών. Με κινητήρες Euro VI από 238 - 510 hp, φροντίζει από σήμερα για το μέλλον, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές ρύπων CO2 και συμβάλλοντας στην κερδοφορία της επιχείρησης περιορίζοντας την κατανάλωση καυσίμου. Το Mercedes-Benz Antos υπόσχεται στον επιχειρηματία-μεταφορέα αλλά και στον οδηγό, εύκολο χειρισμό και εξαιρετική αποδοτικότητα!
Εξωστρέφεια για τα ελληνικά Logistics
Στόχος του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου είναι η εξωστρέφεια των Ελληνικών Logistics σε ένα ασταθές και αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το συνέδριο προσδοκά να αποτελέσει εφαλτήριο για την πολυπόθητη ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση των συνθηκών του σύγχρονου ελληνικού «επιχειρείν».
Το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics ανοίγει τις πύλες του σε λίγο καιρό για να υποδεχθεί ανθρώπους που λαμβάνουν μέρος στις επιχειρηματικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά και σημαντικούς ευρωπαίους εταίρους της παγκόσμιας κοινότητας των logistics.
Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο www.logistics-congress.gr και επωφεληθείτε από την ειδική εκπτωτική πολιτική που ισχύει για μέλη και μη μέλη της EEL.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID