EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τραγωδία με δύο νεκρούς έξω από το Empire State Building



Η ένοπλη επίθεση έξω από το Empire State Building, στην περίφημη 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, είχε δύο νεκρούς.
Ο ένοπλος άνδρας που άνοιξε πυρ ονομάζεται Τζέφρι Τζόνσον και ήταν 53 ετών.
Αυτόπτες μάρτυρες από τον τόπο της τραγωδίας μεταδίδουν εικόνες αλλοφροσύνης και συγκλονιστικές μαρτυρίες περίοικων που, εκεί που περπατούσαν αμέριμνοι στο δρόμο, έγιναν αίφνης μάρτυρες ενός αιματηρού περιστατικού..

Ήταν ένας απολυμένος υπάλληλος, σχεδιαστής αξεσουάρ μόδας, ο οποίος ακολουθούσε από διακριτική απόσταση μία πρώην συνάδελφό του, 41 ετών, με σκοπό να την σκοτώσει, όπως και τελικά έκανε, μπροστά στο εμβρόντητο πλήθος, που έτρεχε πανικόβλητο να βρει καταφύγιο.

Αμέσως μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση της 41χρονης, ο ένοπλος, που ήταν ντυμένος με κοστούμι, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως τους περαστικούς από το σημείο, σκορπίζοντας τον πανικό.

Αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή πυροβόλησαν και σκότωσαν το δράστη, ωστόσο κατά την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκαν τουλάχιστον άλλα εννέα άτομα -επτά άνδρες και δύο γυναίκες- τα οποία, όπως δήλωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, ενδέχεται να επλήγησαν από «αδέσποτες» σφαίρες των αστυνομικών.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID