EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Επίθεση Παναγιώτη Λαφαζάνη στη ΝΔ



Επίθεση στη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε για «επιχείρηση ψεύδους, παραπληροφόρησης και συκοφαντίας», εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε σημερινή συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό.

O κ. Λαφαζάνης είπε ότι η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις του για το ευρώ και το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας, κάνει έναν ευτελή αντιπερισπασμό απέναντι στα μεγάλα αδιέξοδα που έχουν οι κυβερνητικές επιλογές. Η ΝΔ, σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης, προέβη στην κίνηση αυτή προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, την ώρα που καταστρέφει τη χώρα, την ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, επιχειρώντας με το πακέτο των 11,5 δισ., αυτό το τρομακτικό πακέτο το οποίο απ’ ό,τι φαίνεται θα πάει 14 και 15 δισ., να κόψει ξανά μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές δαπάνες, να περιορίσει τη χρηματοδότηση στα σχολεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με δυο λόγια, πρόσθεσε, να δώσει τη χαριστική βολή σε αυτόν τον τόπο.

Σε ερώτηση σχετικά με το περιεχόμενο προηγούμενων δηλώσεών του, ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι η δήλωσή του δόθηκε πλήρης στη δημοσιότητα, αλλά, όπως ανέφερε, «τα κέντρα ψεύδους, διαπλοκής και παραπληροφόρησης προφανώς δεν αναπαρήγαγαν αυτά τα οποία είπα, αλλά αυτά που θέλανε να πούνε, προκειμένου να εξαπολύσουν αυτή την αυγουστιάτικη επιχείρηση αντιπερισπασμού που σας είπα. Αυτά, λοιπόν, τα οποία είπα ήταν σαφέστατα. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι η πολιτική απάντηση στο ελληνικό πρόβλημα είναι η πτώχευση και πολύ περισσότερο δεν ευχήθηκα μια τέτοια πτώχευση. Αυτό είναι σαφές από τις δηλώσεις μου».
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID