EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ανακοίνωση ΣΕΛΜΑ ΜΕΤΡΟ


3 Ιουλ 2012
                                                           
                                                           Ανακοίνωση

Συνάδελφοι,

Στη χθεσινή συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ΣΤΑ.ΣΥ συζητήσαμε όλα τα τρέχοντα θέματα (οργανόγραμμα – κανονισμός) και διεκδικήσαμε τα εξής:
- Ένταξη όλων των Υπευθύνων Σταθμών της ΑΜΕΛ στον ‘Α βαθμό.

Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι δεδομένου ότι όλοι οι Υ. Σ. στο Μετρό είναι εκπαιδευμένοι και χειρίζονται τοπικά τη ρύθμιση της κυκλοφορίας θα καταχτούν στο ‘Α βαθμό.

- Νομική κάλυψη εργαζομένων στο 100% όπως αυτή διασφαλίζεται μέσα από την ισχύουσα ΣΣΕ.

Η προβλεπόμενη κάλυψη όλων των εργαζομένων που έρχονται σε επαφή με το κοινό ισχύει στο 100% παρέχεται από την έναρξη του περιστατικού και καλύπτει όλα τα έξοδα.

- Ετήσιο επαναληπτικό τσεκ απ εργαζομένων.

Μετά τη λήξη της τελευταίας σύμβασης δρομολογήθηκε εκ νέου διαγωνισμός κατά τον οποίο τη τελευταία στιγμή αποσύρθηκαν οι 4 από τις 5 προσφορές με αποτέλεσμα να ακυρωθεί για λόγους διαφάνειας. Σε 15 ημέρες περίπου θα λάβει χώρα εκ νέου διαγωνισμός και μας δόθηκε η υπόσχεση πως τον ερχόμενο μήνα θα έχει λήξει το θέμα.

- Παροχές Εργαζομένων

Στο νέο οργανόγραμμα καταργείται το υπάρχον τμήμα παροχών και αυτές περνούν στη δικαιοδοσία του σωματείου.

- Κυλικείο

Μας δόθηκε η δυνατότητα να δρομολογήσουμε τη διαδικασία διαγωνισμού σε συνεργασία με την αρμόδια διευθύντρια με σκοπό την ποιοτική και οικονομική διανομή σίτισης σε όλη την εταιρεία.


Επίσης μας ζητήθηκαν οι παρατηρήσεις – προσθήκες που έχουμε για τον κανονισμό εργασίας έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωσή του και καλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να καταθέσουν τις παρατηρήσεις τους το συντομότερο.
Τέλος τέθηκε για άλλη μια φορά το θέμα της μισθοδοσίας όπως αυτή καταβάλλεται κατά τη διάρκεια που το προσωπικό σε κυλιόμενες βάρδιες κάνει χρήση κανονικής άδειας. Συμφωνήθηκε ότι η μισθοδοσία θα καταβάλλεται σε περίοδο κανονικής άδειας βάσει του ισχύοντος βαρδιολογίου όπως ορίζετε από το νόμο.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID