EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση "Το ευρώ δεν είναι φετίχ"



Φουντώνει η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις στελεχών του κόμματος της Αριστεράς για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας.

«Το ευρώ δεν είναι φετίχ» δήλωσε σήμερα μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, ο τρίτος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που τοποθετείται ανάλογα, προκαλώντας μία ακόμη έντονη αντίδραση της ΝΔ.

«Έχουμε τονίσει με πάρα πολύ καθαρότητα δύο πράγματα. Ότι για εμάς δεν είναι φετίχ το νόμισμα, για εμάς φετίχ είναι η επιβίωση του ελληνικού λαού και η οικονομική ανάκαμψη και ανόρθωση της χώρας μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατούλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Η απάντηση της ΝΔ ήταν για ακόμη μία φορά αιχμηρή: «Τρίτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε 48 ώρες, ζητάει τη χρεοκοπία της χώρας και την επιστροφή στη δραχμή. Από τον κ. Τσίπρα δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση. Είναι φανερό, ότι η χρεοκοπία της χώρας και η επιστροφή στη δραχμή, αποτελεί την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε εκ νέου, με προσωπική επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά: «Είναι φανερό πλέον ότι στη ΝΔ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο σοβαρότητας. Όσο και αν προσπαθούν ωστόσο, δεν μπορούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα η οποία καταγράφει ότι ο κ. Σαμαράς, εφαρμόζοντας πιστά και απαρέγκλιτα το μνημόνιο, οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία και στην έξοδο από την ευρωζώνη. Καταγράφεται ως ο Πρωθυπουργός της δραχμής».

Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Αριστεράς, Πάνος Σκουρλέτης, επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις: «Εμείς ουδέποτε και κανένα στέλεχός μας δεν είπε ότι αποτελεί λύση για την Ελλάδα η χρεοκοπία. Αντίθετα, οι πολιτικές μας προτάσεις, το πρόγραμμά μας είναι για να την αποφύγουμε» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID