EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τον Καββαδά για τον Ολυμπιακό



Δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά στον Ολυμπιακό. Η υπόθεση που έγινε σίριαλ σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι (από τις αρχές Ιουλίου) αναμένεται να έχει αίσιο τέλος και για τον παίκτη και για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πανιώνιος δέχεται έντονες πιέσεις για να παραχωρήσει τον διεθνή σέντερ, όχι μόνο από τους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και από έναν τρίτο σύλλογο που δεν υπολόγιζε! Ο λόγος για τον ιστορικό Ιωνικό Νικαίας που «έβγαλε» ως παίκτη τον Καββαδά!

Ο Ιωνικός λοιπόν πιέζει όσο περισσότερο μπορεί τον παίκτη και τον Πανιώνιο να τελειώσουν με τη μεταγραφή του νεαρού στον Ολυμπιακό καθώς στην περίπτωση που συμβεί αυτό, η ομάδα της Νίκαιας θα εισπράξει το 30% του ποσού της μεταγραφής!

Οπως γίνεται αντιληπτό, αυτά τα χρήματα για έναν σύλλογο της Γ’ Εθνικής είναι τεράστια οικονομική ανάσα.

- Την ευκαιρία να δουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση της σεζόν έδωσε η ΚΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Εκτός από τα καθιερωμένα σουτάκια, στο βίντεο μπορούν να παρακολουθήσουν την ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στους παίκτες των Πειραιωτών, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Στράτο Περπέρογλου και Δημήτρη Μαυροειδή, ντυμένα στα ερυθρόλευκα.

- Την ήττα με 17-12 γνώρισε η Εθνική Γυναικών από την Ουγγαρία στον πρώτο της αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3x3 που διεξάγεται μέχρι την Κυριακή στο Ζάππειο.

- Μετά τον Κλιφ Κόλιμον, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται και ο Οριον Αουτερμπριτζ, ο οποίος ενημέρωσε ότι έχει πλέον τη βίζα του και θα έρθει για να παίξει στον Αρη.

- Με το άκουσμα της είδησης του «διαζυγίου» του Τζερεμάια Μάσεϊ από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, το όνομα του Αμερικανού φόργουορντ ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό.

- Την απόκτηση του Ανδρέα Σιζόπουλου από τον ΟΦΗ για έναν χρόνο ανακοίνωσε το Ρέθυμνο.
Espressonews.gr
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID