EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Χρυσό μετάλλιο για την Τσιάβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα



Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων/νεανίδων, ανέβηκε η Αλεξάνδρα Τσιάβου στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα 24ωρα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στο διπλό σκιφ της κωπηλασίας και η Αλεξάνδρα Τσιάβου στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων/νεανίδων και μη Ολυμπιακών κατηγοριών.

Η Ελληνίδα κωπηλάτης πήρε την πρώτη θέση στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας με επίδοση 7:32.37. Πίσω της τερμάτισε η Μιχαέλα Τάουπε-Τράερ από την Αυστρία (7:37.04), ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η η Αλένα Κριβασέγιενκα από τη Λευκορωσία (7:38.93).

«Ξύπνησα το πρωί και ήθελα το χρυσό μετάλλιο. Δεν το είχα νιώσει μέχρι σήμερα (σ.σ. Κυριακή). Κατά τη διάρκεια του αγώνα επιχείρησα να τεθώ επικεφαλής. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένη και έτοιμη για οποιαδήποτε τακτική είχαν ετοιμάσει οι αντίπαλοι μου. Η ανάδειξη μου σε παγκόσμια πρωταθλήτρια με κάνει να αισθάνομαι πως δικαιώθηκαν οι κόποι μου» τόνισε η Αλεξάνδρα Τσιάβου λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID