EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πεδουλάκης: "Θα πάρουμε άλλους 3 παίκτες"



Καλό … χειμώνα είπαν σήμερα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η πρώτη συγκέντρωση των «πράσινων», εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, ανέφερε: «Η λέξη για την ομάδα είναι επανεκκίνηση, είναι νέα τα δεδομένα. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στον ελληνικό αθλητισμό στα ομαδικά αθλήματα και θεωρώ απλά ότι είναι μία επανεκκίνηση».

Αυτό θα έβαζα σαν τίτλο φέτος. Υπάρχει τεχνογνωσία στην ομάδα, υπάρχουν παιδιά που διαθέτουν εμπειρία. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Είναι στο DNA του, όλα τα χρόνια, όλες τις δεκαετίες αυτό έκανε. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα, η επιτυχία και το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο για όλους. Έχουμε παιδιά που έχουν όρεξη για διάκριση».

Εν συνεχεία ο αντικαταστάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του «τριφυλλιού» είπε: «Το πιο σημαντικό που έχει ο Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια είναι η ατμόσφαιρα και οι οικογενειακές σχέσεις μέσα από την αυτοπειθαρχία που είχαν όλοι οι παίκτες του και αυτό έβγαινε και στο παρκέ.
Φέτος έχουμε ένα μειονέκτημα ότι όλοι είναι καινούργιοι. Το σκεπτικό μας είναι πώς θα διαβάζουμε τον αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη ομάδα που το έκανε αυτό. Υπάρχει σχολή στο ελληνικό μπάσκετ και αυτό θα προσπαθήσουμε να πρεσβεύουμε μέσα στο παιχνίδι».

«Θα πάρουμε ακόμη τρεις παίκτες»

Ερωτηθείς για το αν θα αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες τόνισε: «Θα αποκτήσουμε άλλους τρεις παίκτες. Ο ΠΑΟ είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και εμείς αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα. θα προσπαθήσουμε παρά τις δύσκολες συνθήκες και για τον κόσμο μας που θα έρχεται στον γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δήλωσε: «Είναι μία νέα χρονιά, ένα νέο ξεκίνημα. Είναι νωρίς να θέσουμε στόχους. Είμαστε νέα ομάδα με πολλή δουλειά μπροστά μας. Υπάρχουν πράγματα στην Ελλάδα που μου αρέσουν, όπως είναι ο κόσμος που φτιάχνει ωραία ατμόσφαιρα. Βέβαια, δεν μου αρέσουν τα επεισόδια και δύσκολα θα αλλάξει αυτό».
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID