EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Καιρός: Πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη 14 Αυγούστου 2012



Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα για λίγες μεμονωμένες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας τις θερμές ώρες της ημέρας, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 33 στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ενώ κατά τόπους θα επικρατήσουν θαλάσσιες αύρες.

Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανότητα τοπικής μπόρας στα ορεινά, κυρίως της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανότητα τοπικής μπόρας στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί, τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανότητα τοπικής μπόρας στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά δυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου και τοπικά θα φτάνει τους 35 βαθμούς.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου στις Κυκλάδες και έως 35 στην Κρήτη.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID