EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Στουρνάρας: "Όταν έχεις να κόψεις 11.6 δις ευρώ, τότε κόβεις από παντού"



«Όταν έχεις να κόψεις 11.6 δις ευρώ, τότε κόβεις από παντού» δήλωσε πριν από λίγο στους δημοσιογράφους ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας, ο οποίος διαβεβαίωσε  μεταξύ άλλων πως η συνάντηση που προηγήθηκε με τους πολιτικούς αρχηγούς έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πως υπήρξε πολιτική συμφωνία .

«Το βασικό σενάριο έχει οριστικοποιηθεί, υπάρχουν ένα –δύο ελάσσονα ζητήματα  ανοιχτά. Ετέθησαν ερωτήσεις . Συνεχίζουμε διαβουλεύσεις με εκπροσώπους των κομμάτων» τόνισε, επισημαίνοντας ότι εξακολουθούν να αποτελούν «αγκάθια» τα ειδικά μισθολόγια, αφού ακόμη δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις.

Αν και ο κος Κουβέλης δήλωσε πως η επεξεργασία των μέτρων των 11.5 δις δεν έχει ολοκληρωθεί, ο υπουργός οικονομικών διαβεβαίωσε πως το "πακέτο έχει κλείσει".

Τέλος, ο ΥΠΟΙΚ διαβεβαίωσε πως στο βασικό σενάριο δεν υπάρχουν μειώσεις στις συντάξεις του ΟΓΑ και γνωστοποίησε πως σήμερα το απόγευμα θα ξανασυναντηθεί με τους εκπροσώπους των κομμάτων για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα στο Star.gr διαβεβαίωσε πως θα μειωθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID