EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τέλος ο Μίτσελ!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς, το βράδυ της Τρίτης, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Μίτσελ.

Η αποχώρηση επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες που ήρθαν στο προσκήνιο, μετά τη νίκη με κακή εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Πλατανιά.
Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος προπονητής οδήγησε τον Ολυμπιακό σε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα της Super League (2013, 2014), ένα κύπελλο (2013) και μία καλή ευρωπαϊκή παρουσία στο φετινό Champions League. Η θητεία του στον Πειραιά διήρκεσε 23 μήνες, καθώς ξεκίνησε στις 3 Φεβρουαρίου του 2013. Πριν από τον Ολυμπιακό (και τον πρώτο διεθνή σταθμό στην προπονητική καριέρα του Μίτσελ), είχαν προηγηθεί η Ράγιο Βαγεκάνο, η Β΄ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, η Χετάφε και η Σεβίλη.

Πλέον, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός αναζητά ξένο προπονητή.
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID