EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ιστορίες διαπλοκής Μητσοτάκη: Οι Καλογρίτσας - Θεοδωρικάκος, η G4S του Κοντολέοντος της ΕΥΠ και η GPO του κουμπάρου του Μπογδάνου (pics)

Μπορεί ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος να δηλώνει ότι δεν έχει καμία (τυπική) σχέση με τον κ. Χρήστο Καλογρίτσα και πως δεν εμπλέκεται καθοιονδήποτε τρόπο στην εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO, ωστόσο, το ρεπορτάζ δείχνει κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πτυχές και διαδρομές...

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Σύμφωνα με τις «Τυπολογίες», μετά την αποχώρηση του Τάκη Θεοδωρικάκου από τη GPO, στη νέα μετοχική σύνθεση της εταιρείας καταγράφεται ως μέτοχος ο κ. Πάτροκλος Κουδούνης, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του το 40% των μετοχών.

Τα υπόλοιπα ποσοστά (μετοχές) τα έχουν μέλη της οικογένειας του Χρήστου Καλογρίτσα και για την ακρίβεια οι κυρίες Κωνσταντίνα Χρ. Καλογρίτσα και Ηλέκτρα Χρ. Καλογρίτσα οι οποίες διαθέτουν από 25% η καθεμία, ενώ ο κ. Αθανάσιος Πρ. Καλογρίτσας διατηρεί το 10%.







Επομένως, ο κ. Θεοδωρικάκος θα πρέπει κατ΄ αρχάς να απαντήσει σε κάποια σημαντικά ερωτήματα:
Από πότε δεν έχει συνεταιρική σχέση με τον κ. Καλογρίτσα;
Ο ίδιος έδωσε τις μετοχές στον κ. Κουδούνη; Έναντι ποίου τιμήματος; Πως αποδεικνύεται η πώληση των μετοχών αυτών;

Το who is who του Κουδούνη

Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του ο κ. Πάτροκλος Κουδούνης, είναι οικονομολόγος - Πολιτικός Επιστήμων και CEO της εταιρείας ADEQUATE consulting firm, ενώ, μεταξύ των άλλων, ήταν και εκδότης-διευθυντής της Εφημερίδας Χρηματιστήριο στο παρελθόν. Έχει δε εργαστεί ως υψηλόβαθμο στέλεχος στις εταιρείες ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ENCODE και ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ, ενώ είναι μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι υπήρξε και υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας υπηρεσιών ασφάλειας (σεκιούριτι) G4S, στην οποία κατά διαβολική σύμπτωση CEO ήταν ο κ. Παναγιώτη Κοντολέων που τυγχάνει να ανέλαβε επί Μητσοτάκη ως επικεφαλής της ΕΥΠ και φυσικά συνεχίζει να είναι.

Ο κ. Κουδούνης ήταν ωστόσο και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Β' Αθηνών, στις εκλογές του 2015 και από το 2016, ενώ μέχρι και σήμερα είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Επιπλέον, ο κ. Κουδούνης από το καλοκαίρι του 2019 είναι και κουμπάρος του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος νυμφεύθηκε στη Νάξο μια ημέρα πριν από τις βουλευτικές εκλογές. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνων των ημερών «το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας, Καλλίνικος, ενώ κουμπάροι ήταν ο κοινός φίλος του ζευγαριού, Πάτροκλος Κουδούνης και η σύζυγός του, Αργυρώ».





Αξιοσημείωτο είναι κάτι ακόμη, το οποίο μπορεί να μη λέει τίποτα, αλλά μπορεί και να λέει πάρα πολλά... Ο κ. Κουδούνης δηλώνει «εξαιρετικός φίλος» του κ. Θεοδωρικάκου, με τον οποίο έχει συχνές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δε διστάζει ακόμη και να φωτογραφίζεται με τον νυν υπουργό και πρώην GPO... Ασφαλώς πρόκειται για μια φιλία που δύσκολα κρύβεται στις εποχές των social media, όπου οι πειρασμοί των δημοσιεύσεων είναι πολλοί και μεγάλοι... Στην παρέα έχει προστεθεί και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κάτι που επίσης αποδεικνύεται από φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι ίδιοι από μόνοι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις ευρωεκλογές του 2019, όμως, ο κ. Κουδούνης υποστήριξε δημόσια τον γαλάζιο υποψήφιο Γιώργο Κρεμλή, ο οποίος μπορεί να μην εξελέγη, αλλά αμέσως μετά διορίστηκε σύμβουλος του κ. Θεοδωρικάκου, ενώ ταυτόχρονα τυγχάνει και σύμβουλος του πρωθυπουργού! Μιλάμε, δηλαδή, για έναν άνθρωπο που έχει με τον έναν ή άλλο τρόπο διεισδύσει για τα καλά μέσα στο σύστημα του Μαξίμου και τον οποίο εμπιστεύεται ακόμη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Άλλωστε, η GPO συνεχίζει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά της...

Όμως, τι λέτε; Σαν πολλές δεν μαζεύτηκαν οι… συμπτώσεις; Και όπου υπάρχουν πολλές συμπτώσεις τι λέει ότι συμβαίνει η σοφή λαϊκή ρήση;
























Πηγή Με πληροφορίες και από το press-gr


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID