EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Όταν η Μαρέβα αποθέωνε τον Ερντογάν

Η διαχρονική ρήση scripta manent (τα γραπτά μένουν) βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της και στην εποχή της έκρηξης των social media. Όποιος χρήστης διαθέτει ένα στοιχειωδώς καλό και οργανωμένο αρχείο, έχει στα χέρια του έναν μικρό θησαυρό.

Γράφει ο Τάκης Σπετσιέρης


Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση της Αγίας Σοφίας, μετά και την προκλητική απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν, να τη μετατρέψει σε τζαμί, χρήστες του Facebook, του Instagram και του Twitter επανέφεραν στη δημοσιότητα ένα tweet της Μαρέβα Μητσοτάκη που αποθέωνε τον Ταγίπ Ερντογάν, το μακρινό 2012.

Εγραφε, λοιπόν, στις 17 Μαΐου του 2012 η κυρία Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι: «Η επιτυχία του Ερντογάν είναι και τα ικανά στελέχοι(!) που τον περιστοιχίζουν. Παράδειγμα προς μίμησιν και για τους δικούς μας».

Για του λόγου το αληθές, δείτε και το σχετικό τεκμήριο:


 

ΜΑΡΕΒΑ

 



Αφήνουμε ασχολίαστα τα λειψά ελληνικά της συζύγου του πρωθυπουργού και κρατάμε τα αποθεωτικά λόγια για τον τούρκο πρόεδρο –και το μήνυμα προς… το τότε εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας!

Πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποια είναι η άποψη της κυρίας Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, σήμερα, οκτώ χρόνια μετά, που ο «Σουλτάνος» χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό εφαρμόζει μια ακραία εθνικιστική και ισλαμιστική πολιτική σε βάρος και της Ελλάδας.

Υ.Γ.: Εδώ, στα Piperata.Gr έχουμε μια «κακή» συνήθεια: κάνουμε ρεπορτάζ και δεν… εξαντλούμαστε στις μπασμίνες και τις άλλες ενδυματολογικές επιλογές της κυρίας Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι! 



Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID