EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μαζέψτε τον κ. Τατσόπουλο κύριοι του Μαξίμου! Δηλώσεις – ντροπή για την Αγιά Σοφιά!

Την ώρα που ο ελληνισμός θρηνεί, που οι Έλληνες είναι οργισμένοι για την Αγιά Σοφιά και τους ανίκανους πολιτικούς που δυστυχώς εκλέγει ο λαός, υπάρχουν κάποιοι «κύριοι» που βγαίνουν και δίνουν τη κατάλληλη πάσα στους Τούρκους να πανηγυρίζουν.

Μετά τον κ. Ροζάκη και τα όσα είπε για το Καστελόριζο, προκαλώντας την χαρά του Ακάρ (σ.σ. με δηλώσεις του στο BBC), ήρθε ο κ. Τατσόπουλος. Ναι, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που δεν κατάφερε να εκλεγεί, παρά το γεγονός πως οι πάντες τον «έσπρωξαν» για να βγει, όμως οι νεοδημοκράτες δεν ξέχασαν την πολιτική του καταγωγή…

Βγήκε λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριος (θυμίζουμε πως είναι συγγραφέας), και είπε για την Αγιά Σοφιά στο MEGA τα εξής: «Η Αγιά Σοφιά αποτέλεσε για 1.000 χρόνια εκκλησία, για 500 χρόνια τζαμί και για 85 χρόνια μουσείο. Δεν γίνεται να παίρνουμε μία μόνο φέτα από την Ιστορία και να ιδιοποιούμαστε την Αγιά Σοφιά».

Εκεί στο Μαξίμου είναι υπερήφανοι για τον συγκεκριμένο κύριο – πολιτευτή;

Είναι χαρούμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Δείτε τι είχε γράψει ο ίδιος, τότε, για τον συγγραφέα:

Η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται δυναμικά και σήμερα σηματοδοτείται με τη συμπόρευση του Πέτρου Τατσόπουλου και του Αντώνη Πανούτσου στην παράταξή μας. Τους καλωσορίζω στη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα. Μαζί μπορούμε. pic.twitter.com/5bJ2bX1lv6

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) November 13, 2018

Βέβαια, δεν υπάρχει καμία… έκπληξη!

Θυμίζουμε τι είχε συμβεί με το ντοκιμαντέρ «Μεγάλοι Έλληνες» και τα όσα τραγελαφικά τονίζονταν με την υπογραφή – εκτός του κ. Τατσόπουλου – των κ.κ. Θάνου Βερέμη και Ιάκωβου Μιχαηλίδη.

Α, μια λεπτομέρεια που έχει την αξία του. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ αγοράστηκε και προβλήθηκε και στην Αλαβανία. Το μεγαλύτερο αλβανικό φόρουμ στο διαδίκτυο (www.peshkupauje.com) είχε γράψει τα εξής: "Ελληνες ιστορικοί αποδέχονται το γεγονός ότι οι πλέον εξέχοντες ηγέτες της Ελλάδας εν έτει 1800 ήταν Αλβανοί".

Καληνύχτα και καλή τύχη…


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID