EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

To τελευταίο χαρτί για νεο κύμα Κορωνοιού…

Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί πριν γίνουμε “Σέρβοι” και τους πάρει ο διάολος τα ρέστα. ΝΕΟΣ “Λαγός” ο Μ. Λαζανάς, λοιμωξιολόγος της παρέας Τσιόρδα – Συψα & Cia: “Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έχουμε δεύτερο κύμα τον Αύγουστο!” Μας φοβερίζει το νεο “κουμάσι”. Θα “χώσουν” κι άλλα “πακέτα” στα ΜΜΕ για να μας .. “πείσουν;” (video)

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ “ΚΕΦΑΛΙ” ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ “ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ” ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ. Ιδού το νεο τρομοκρατικό τους αφήγημα. Πολύ νωρίτερα από ό,τι αρχικά εκτιμούσαν οι … “ειδικοί” -και συγκεκριμένα μόλις τον Αύγουστο!- αναμένεται το δεύτερο κύμα της … πανδημίας του ψευτοκορωνοϊού, αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων….

Εκτιμώντας την κατάσταση, ο λοιμωξιολόγος Μάριος Λαζανάς δεν άφησε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας και χτύπησε «καμπανάκι» προς όλες τις κατευθύνσεις: «Αν συνεχίσουμε έτσι, τον Αύγουστο θα έχουμε δεύτερο κύμα κορωνοϊού. Δεν αποκλείονται τα τοπικά lockdowns στα νησιά. Αν, δηλαδή, σε ένα νησί αυξηθούν πάρα πολύ τα κρούσματα, τι θα γίνει;» αναρωτήθηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, συμπληρώνοντας με νόημα ότι τα προχθεσινά 50 κρούσματα «χτυπάνε όχι ένα, αλλά πολλά καμπανάκια».

Απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, ζήτησε τη λήψη αυστηρότερων μέτρων τόσο στον τουρισμό, στον οποίο είναι απαραίτητα, όσο και στον πληθυσμό. «Είναι θέμα κυβερνητικών αποφάσεων, αλλά οι λοιμωξιολόγοι θα επιθυμούσαμε να γίνεται καθολικός έλεγχος, όχι μόνο στα χερσαία σύνορα αλλά σε όλες τις πύλες εισόδου. Θα επιθυμούσαμε να υπήρχε ένα διαβατήριο υγείας. Με τους τουρίστες που έρχονται και μπορεί να είναι θετικοί και οι περισσότεροι είναι ασυμπτωματικοί, αλλά μεταδίδουν, πηγαίνουν σε κάποιο μέρος, δεν κάθονται το 24ωρο που απαιτείται μέσα, διασπείρουν ενδεχομένως στην κοινότητα και εκεί υπάρχει το πρώτο πρόβλημα με τα εισαγόμενα», ανέφερε ο ο κ. Λαζανάς.

Να απαγορευτούν τα πανηγύρια

Μιλώντας για τον πληθυσμό, ο λοιμωξιολόγος ανέφερε ότι το δεύτερο πρόβλημα είναι πως σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν διάσπαρτα κρούσματα και συνέστησε να απαγορευτούν τα πανηγύρια. Διαφώνησε, επίσης, με την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και την απελευθέρωση του αριθμού πελατών στα τραπέζια. «Εφόσον δεν έχουμε εμβόλια ή φάρμακα, είναι αναγκαίες η πρόληψη και η τήρηση των αποστάσεων στα 1,5 – 2 μέτρα», υπενθύμισε ο κ. Λαζανάς.


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID