EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Νόμος κατά διαδηλώσεων: Ψηφίστηκε στα έδρανα, αποδοκιμάστηκε μαζικά στους δρόμους (Photos/Videos)

Η χούντα δεν τελείωσε το 73 !!!!!!

Πολύ μεγάλη ήταν η χθεσινή κινητοποίηση κατά του νομοσχεδίου Χρυσοχοΐδη για τον δραστικό περιορισμό του δικαιώματος στη διαδήλωση, αποδεικνύοντας ότι οι διακηρύξεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί, δεν θα είναι και μια υπόθεση που θα θυμίζει… Μεγάλο Περίπατο, αλλά αντίθετα θα παραπέμπει σε κοινωνικό ναρκοπέδιο για την κυβέρνηση.

Χιλιάδες ήταν οι εργαζόμενοι και η νεολαία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις. Στην πρωτεύουσα έγιναν τρεις συγκεντρώσεις, μία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, μία της ΑΔΕΔΥ –όπου συμμετείχε και ο ΣΥΡΙΖΑ- στην πλατεία Κλαυθμώνος και μία στα Προπύλαια όπου καλούσαν πολλά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, η Επιτροπή για την Ελευθερία στη Διαδήλωση – μια «ομπρέλα» πλήθους οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς- και άλλες συλλογικότητες. Όλες οι πορείες και συγκεντρώσεις συνέκλιναν στο Σύνταγμα.


Νόμος κατά διαδηλώσεων: Ψηφίστηκε στα έδρανα, αποδοκιμάστηκε ...


Όταν η μεγάλη πορεία από τα Προπύλαια έφτασε στο Σύνταγμα και το συγκροτημένο φοιτητικό μπλοκ κινήθηκε προς τον αστυνομικό φραγμό στα λουλουδάδικα, δέχθηκε άγρια επίθεση από τα ΜΑΤ με μαζική ρίψη χημικών και χρήση κλομπ.


Νόμος κατά διαδηλώσεων: Ψηφίστηκε στα έδρανα, αποδοκιμάστηκε ...





Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID