EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο Αδωναϊ βλέπει δολάρια με τις μπίζνες των Anti Corona χαπιών

Με κάτι τέτοιους επενδυτές άρχισε τις μπίζνες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνάϊ Γεωργιάδης την στιγμή που η οικονομία της χώρας είναι η τελευταία του πλανήτη. Οι κολλητοί του Αδωνάϊ του έχουν υποσχεθεί να φέρουν τη silicon valley στην Ελλάδα για να κάνουν μπίζνες με χάπια που σε εμποδίζουν, υποτίθεται, να κολλήσεις τον Covid-19.

Η Instapill είναι ένα online κατάστημα που εμπορεύεται συμπληρώματα διατροφής, διαιτητικά χάπια και διάφορα άλλα σκευάσματα, φάρμακα και προϊόντα “ευεξίας”. Όπως αποκάλυψε το Documento τον Δεκέμβριο του 2019, με αφορμή την πολυδιαφημισμένη επίσκεψη του μεσόκοπου χολιγουντιανού σταρ Μπίλι Ζέιν στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, η Instapill συμπεριλαμβάνεται στις αποτυχημένες επενδύσεις της Parkpine Capital. Ένα επιχειρηματικό fund - φάντασμα που έχει για βιτρίνα του τον ελληνοαμερικάνο ηθοποιό Μπίλι Ζέιν, γνωστό για το ρόλο του κακού στον Τιτανικό και τον Αχµεντ Σαµπάνα, έναν Αιγύπτιο επενδυτή που κάποτε πρωτοπόρησε στο Κάιρο στήνοντας το πρώτο online φαρµακείο.

Σύμφωνα με τη δημοσιογραφική έρευνά μας την εποχή εκείνη, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου του 2019 η ιστοσελίδα της Instapill δεν λειτουργούσε. Τις επόμενες ημέρες και ενώ η έρευνά μας βρισκόταν σε εξέλιξη, η ιστοσελίδα με το eshop της επιχείρησης εμφανίστηκαν.

Η πανδημία του κορονοϊού βρήκε σε πλήρη λειτουργία την Instapill. Τα «κεφάλια» της επιχείρησης δεν άφησαν την κρίση να χαθεί και την έκαναν ευκαιρία αποδεικνύοντας πως δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από αρπακτικά του κέρδους. Σήμερα, και ενώ οι αμερικανικές αρχές κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους για απάτες περί «φαρμάκων» και συμπληρωμάτων διατροφής που υπόσχονται προστασία από τον κορονοϊό, η Instapill δεν λειτουργεί.






Anti Corona χάπια

Στα προϊόντα που διαφημίζονται στο email που λαμβάνουν πολίτες των ΗΠΑ στα ηλεκτρονικά τους ταχυδρομεία από την Instapill ξεχωρίζουν τα χάπια “Coronax”. Αυτά παρουσιάζονται ως το καταλληλότερο φάρμακο που καταπολεμά στοχευμένα τον Covid-19 και σώζει ζωές.

Στη συσκευασία αναγράφεται ότι χρειάζονται δυο “Anti Corona” χάπια την ημέρα μαζί με το φαγητό ώστε να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου και να προστατευτείς από τον κορονοϊό.

Ένα κουτί περιέχει 15 χάπια και κοστίζει 35 δολάρια. Δηλαδή ένα χάπι στοιχίζει σχεδόν 2,5 δολάρια. Το ίδια ακριβώς προϊόν διαφημίζουν επί εβδομάδες και στην ιστοσελίδα (eshop) τους. Όλα αυτά εν μέσω πανδημίας.

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID