EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 2020, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ!!!

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της στρατηγικής σημασίας για την ελληνική οικονομία τουριστικού τομέα είναι το κόλπο!!!

Tα χρυσά σοκάκια της Μυκόνου κάνουν κάθε χρόνο τζίρο 1 δισ. κάθε καλοκαίρι, τα άλλα νησιά μαζί, και είναι εκατοντάδες δεν θα έκαναν μαζί 50 δις;;; Η διαμαντένια Ακρόπολη πόσα διαμάντια παράγει και πόσες θέσεις εργασίας;;
Να μην αναφερθούμε στην μαύρη οικονομία που έσωσε την Ελλάδα των Μνημονίων από τους οικονομικούς Εκτελεστές της Σιών, ΓΑΠ, Σημίτη, Σαμαρά, Βενιζέλο, Πάγκαλο και άλλους πολλούς απατεώνες.

Οι ΚατραΚουληδες δολοφονούν την οικονομία και τον ελληνικό λαό, δεν βρίσκουν νεκρούς να μετρήσουν!





Δεν βρίσκουν νεκρούς να μετρήσουν, και ξέρετε γιατί;;;

Γιατί δεν υπάρχουν νεκροί!

Ο Ήλιος έβηξε και διάλυσε όλες τις υγρασίες στο Βόρειο ημισφαίριο, αν ψάξετε θα δείτε ότι η υγρασία έχει φτάσει στην δυτική ευρώπη στα χαμηλά της Νότιας Ευρώπης. Γι αυτό είναι αδύνατον να εξαπλωθούν βακτηρίδια και ιοί, γι αυτό δεν υπάρχουν νεκροί και όσοι πεθαίνουν τους ρίχνουν στην στατιστική λίστα των νεκρών χωρίς να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου!!!

Η κυβέρνηση ΚατραΚούληδων είναι επικίνδυνοι όπως και οι προηγούμενοι, δεν υπάρχει ακόμη καμιά αντίδραση από τα κυβερνητικά επιτελεία, που έκαναν πως δεν άκουσαν τη σύσταση της προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Λάιεν προς τους Ευρωπαίους πολίτες να μην κάνουν τουρισμό αυτό το καλοκαίρι.

Γιατί άραγε; Αν δεν έχουμε νεκρούς ή οι νεκροί απο Κορώνα δεν φτάνουν καν τους αριθμούς της εποχιακής γρίπης, κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει σωστά;;; Σκεφτείτε ότι οι νεκροί από το στρες και φόβο, δημιουργούν πολλές άλλες παθήσεις που οι ειδικοί της ΝΤΠ γνωρίζει.

Είναι κόλπο ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ και τιποτε άλλο....

Σε λίγες εβδομάδες και όταν θα είναι τα πάντα διαλυμένα να θυμάστε ότι σας τα είχαμε δηλώσει από τον Μάρτιο 2020...

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID