EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το εμβόλιο mRNA προοριζόταν ως μέτρο μείωσης του πληθυσμού;

Γράφει ο Dr. Paul Craig Roberts

Σας έχω παρουσιάσει αρκετές πληροφορίες τα τελευταία δύο χρόνια, ώστε να έχετε μάθει ότι ο ιός Covid δεν ήταν η απειλή που παρουσιάστηκε και ότι το «εμβόλιο» δεν ήταν ούτε αποτελεσματικό ούτε ασφαλές. Ο ιός Covid δεν προήλθε από μια σπηλιά νυχτερίδας αλλά από τη χρηματοδότηση του NIH αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και στη συνέχεια στο Wuhan της Κίνας. Η «πανδημία» ήταν μια ενορχήστρωση για το κέρδος, την εξουσία και, όπως φαίνεται από τους θανάτους, τις αναπηρίες, την υπογονιμότητα και τις θνησιγενείς γεννήσεις που προκάλεσε το «εμβόλιο», τη μείωση του πληθυσμού. Στην πραγματικότητα, είτε το θέλαμε είτε όχι, τα «εμβόλια» mRNA είναι βιολογικά όπλα.

Τα έγγραφα της Pfizer που δόθηκαν στη δημοσιότητα με δικαστική απόφαση δείχνουν ότι η Pfizer γνώριζε εκ των προτέρων από τις δοκιμές της ότι το «εμβόλιο» προκαλούσε αποβολές και θνησιγένειες, καρδιακά προβλήματα, νευρολογικά προβλήματα και θάνατο. Παρόλα αυτά η εταιρεία και οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας που ήταν υπεύθυνες για την προστασία της δημόσιας υγείας προχώρησαν και δημιούργησαν κλίμα φόβου, βασισμένο στο ψέμα ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη θεραπεία, και έκαναν ένεση στο 70% του πληθυσμού των ΗΠΑ με μια μη δοκιμασμένη ουσία με «άδεια επείγουσας χρήσης».

Για να το θέσουμε με σαφήνεια, οι φαρμακευτικές εταιρείες, το NIH, το CDC, το FDA, ο ΠΟΥ, οι πολιτικοί, τα ιδρύματα, οι ιατρικές εταιρείες και τα ιατρικά συμβούλια εξανάγκασαν την πλειοψηφία του πληθυσμού των ΗΠΑ με φόβο και εντολές να παίξει ρωσική ρουλέτα με ένα «εμβόλιο» που θα μπορούσε να τερματίσει ή να καταστρέψει τη ζωή τους.

Παρά το τεράστιο αυτό έγκλημα, μέχρι στιγμής η μόνη απαίτηση για απόδοση ευθυνών είναι οι αγωγές πολιτικής αγωγής.

Ήταν αυτό το τεράστιο κακό απλώς ένα λάθος; Απολύτως όχι. Όπως προκύπτει από τα έγγραφα της Pfizer, τα οποία η Pfizer ήθελε να κλειδωθούν για 75 χρόνια, οι φαρμακευτικές εταιρείες γνώριζαν τον υπερμεγέθη κίνδυνο του «εμβολίου».

Το εμβόλιο προοριζόταν ως μέτρο μείωσης του πληθυσμού;

Οι έμμεσες ενδείξεις είναι σημαντικές ότι ήταν.


Η επί δεκαετίες ταραχή για τη μείωση του πληθυσμού από τον Bill Gates και μια πλειάδα ελίτ και οργανώσεων και μια δεκαετία ή και περισσότερο έρευνας για την ανάπτυξη του ιού Covid υποδηλώνουν ότι το «εμβόλιο» είχε μια πρόθεση που δεν αναγνωρίζεται, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ αν δεν ομολογήσει κάποιος.

Η διαδικασία της διαπόμπευσης των γιατρών, των ιατρικών επιστημόνων και των νοσηλευτών που καταγγέλλουν τα γεγονότα που δεν είναι επιθυμητά από τις αρχές συνεχίζεται.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να καλύψουν το έγκλημα που συντελέστηκε κατά της ανθρωπότητας. Το κακό είναι τόσο σατανικό που θα είναι θαύμα αν η αμφισβήτηση της επίσημης αφήγησης του Covid δεν καταστεί παράνομη. Αυτό το αποτέλεσμα φαίνεται αναπόφευκτο, γιατί αν η αλήθεια βγει στη φόρα η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση καταρρέει.

Είναι πιθανόν το κοινό να μην είναι αρκετά ισχυρό διανοητικά και συναισθηματικά για να δεχτεί τα γεγονότα. Η κυβέρνηση, έχοντας ξεφύγει με τις δολοφονίες του Τζον Κένεντι, του Ρόμπερτ Κένεντι, του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, την 11η Σεπτεμβρίου που χρησιμοποιήθηκε για να ξεκινήσει δύο δεκαετίες πολέμου στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική και μια σειρά από άλλα εγκλήματα, βασίζεται στην πεποίθηση ότι «η κυβέρνησή μας δεν θα μας το έκανε αυτό». Μια τέτοια πεποίθηση καταδικάζει την ανθρωπότητα στον έλεγχο από το Μάτριξ.

Ακολουθούν μερικές ακόμη αναφορές σχετικά με το «εμβόλιο».

Προηγούμενη αποσιωπημένη έρευνα επιβεβαιώνει τους κινδύνους του εμβολίου

του Dr. Russell Blaylock


Οι ειδικοί έχουν παρατηρήσει ότι πολύ λίγες από τις πληροφορίες που εμφανίζονται στα ιατρικά περιοδικά είναι αξιόπιστες. Η χειραγώγηση των επιστημονικών περιοδικών είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα με το οποίο έχω ασχοληθεί στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών που επηρεάζονται ή ελέγχονται άμεσα από φαρμακευτικές εταιρείες και εμφανίζονται ως ιατρικά άρθρα που έχουν γραφτεί από φαντάσματα.

Ο στόχος, φυσικά, είναι να παρακινηθούν οι ασκούμενοι γιατροί να χρησιμοποιούν τα φάρμακα που παρασκευάζουν οι εταιρείες αυτές.

Επιπλέον, οι φαρμακευτικές εταιρείες επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την έρευνα, την ιατρική εκπαίδευση και την κατάρτιση των ιατρών στα μεγάλα ιατρικά κέντρα μέσω μαζικών δωρεών και με τη χειραγώγηση ομοσπονδιακών οργανισμών όπως το CDC, το FDA και το NIH.

Αυτή η επιρροή εξαπλώνεται σε όλες σχεδόν τις ιατρικές ενώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, της AMA και των περισσότερων άλλων.

Τέλος, οι φαρμακοβιομηχανίες χρησιμοποιούν τον τεράστιο πλούτο τους για να επηρεάζουν τα μέσα ενημέρωσης, ακόμη και τα τοπικά ειδησεογραφικά προγράμματα.

Δείτε την πλήρη επιστολή εδώ.

Ήταν το κέρδος ο μόνος λόγος για την εσκεμμένη ένεση του 70% του πληθυσμού των ΗΠΑ με μια θανατηφόρα ουσία; Τι ποσοστό της Ευρώπης, της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής;

Μπορούν τόσες πολλές κυβερνήσεις, ιατρικές αρχές και αποβράσματα των ΜΜΕ που εμπλέκονται να λογοδοτήσουν για τη χειρότερη γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας;Το «εμβόλιο δολοφόνος» Covid. Άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Είναι μια εγκληματική επιχείρηση
Βίντεο: Προειδοποίηση: «Το εμβόλιο είναι χειρότερο απ’ ό,τι φοβόμασταν, μπορεί να έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς
«Η Παγκόσμια Κρίση της Κορόνας, Παγκόσμιο Πραξικόπημα κατά της Ανθρωπότητας» του Michel Chossudovsky

Το διεφθαρμένο καθεστώς Μπάιντεν λειτούργησε ως μαρκετίστας για το Εμβόλιο του Θανάτου

Τα ετήσια έσοδα της Pfizer αναμένεται να φτάσουν τα 101,3 δισ. δολάρια το 2022, χάρη στο εμβόλιο COVID, το οποίο δεν αποτρέπει τη μόλυνση ή την εξάπλωση

Ετήσια έσοδα της Pfizer: Σε ένα άρθρο της 4ης Νοεμβρίου 2022,9 ο κλινικός ιατρός και ιατρός δημόσιας υγείας Dr. David Bell αναλύει την τέχνη – και το τίμημα – του ψέματος, σημειώνοντας ότι όσο πιο απομακρυσμένο είναι ένα ψέμα από την πραγματικότητα, τόσο πιο πιθανό είναι να πετύχει, χάρη στις ιδιορρυθμίες της ανθρώπινης φύσης και της φυσιολογικής ψυχολογίας:

«Σε έναν προηγούμενο ρόλο είχα ένα αφεντικό που έλεγε πολλά ψέματα. Τα ψέματα ήταν καθαρή φαντασία, αλλά τεράστια σε έκταση και παραδίδονταν με ειλικρίνεια. Ήταν πολύ επιτυχημένα.

«Αυτή η επιτυχία βασιζόταν στην απροθυμία των περισσότερων ανθρώπων να σκεφτούν ότι κάποιος σε θέση εξουσίας σε μια ανθρωπιστική οργάνωση θα αγνοούσε εντελώς κάθε επίφαση πραγματικότητας.

«Οι άνθρωποι υπέθεσαν ότι οι ισχυρισμοί πρέπει να είναι αληθινοί, καθώς η κατασκευή πληροφοριών σε τέτοιο βαθμό υπό αυτές τις συνθήκες φαινόταν να αψηφά τη λογική.

«Η αρχή των πραγματικά μεγάλων ψεμάτων βασίζεται στο ότι τα ψέματα είναι τόσο απομακρυσμένα από την πραγματικότητα, ώστε ο ακροατής θα υποθέσει ότι η δική του αντίληψη πρέπει να είναι εσφαλμένη, αντί να αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς του ατόμου που λέει τα ψέματα.

«Μόνο ένα τρελό ή γελοίο άτομο θα έκανε τέτοιους εξωφρενικούς ισχυρισμούς, και ένα αξιόπιστο ίδρυμα δεν θα απασχολούσε ένα τέτοιο άτομο.

«Επομένως, δεδομένου ότι το ίδρυμα είναι προφανώς αξιόπιστο, οι δηλώσεις πρέπει επίσης να είναι αξιόπιστες, και η προηγούμενη αντίληψη του ακροατή για την πραγματικότητα ήταν επομένως εσφαλμένη.

«Τα μικρότερα ψέματα, αντίθετα, είναι πιθανό να γίνουν αντιληπτά ως αρκετά κοντά στη γνωστή πραγματικότητα ώστε να είναι αποδεδειγμένα λανθασμένα. Η επινόηση της αλήθειας μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από την παραμόρφωσή της».

Πιστεύω ότι αυτή ακριβώς είναι η στρατηγική που χρησιμοποιήθηκε από τη Μεγάλη Φαρμακευτική, τους οργανισμούς υγείας, τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και τον βραχίονα προπαγάνδας του βαθέος κράτους τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι ισχυρισμοί τους απέχουν τόσο πολύ από κάθε επίφαση πραγματικότητας, που όποιος γνωρίζει τα γεγονότα έχει μείνει να αισθάνεται περισσότερο από λίγο τρελός.

Δυστυχώς, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια ηθική και δεοντολογική πυξίδα, λίγοι καταλήγουν να την ακολουθούν όταν έρχονται αντιμέτωποι με ψυχοπαθείς στην εξουσία και την πίεση των συνομηλίκων να συμμορφωθούν. Όπως σημειώνει ο Bell, οι καλοί ομαδικοί παίκτες καταλήγουν σχεδόν πάντα να υποστηρίζουν ψευδείς αφηγήσεις, και εκείνοι που αρνούνται να συμφωνήσουν με αυτά που είναι ξεκάθαρα ψέματα τείνουν να είναι μια μικρή μειοψηφία.

Διαβάστε επίσης την Έκθεση Herarld


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ





ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.com



Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID