EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ενημερωμένα ενισχυτικά εμβόλια για μωρά εγκρίθηκαν με μηδενικά δεδομένα

Αναλύει ο Dr. Joseph Mercola


Στα μέσα Ιουνίου 2022, οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν η πρώτη χώρα στον κόσμο που χορήγησε άδεια επείγουσας χρήσης (EUA) για τα εμβόλια COVID για νήπια ηλικίας μόλις 6 μηνών.1

Στη συνέχεια, στις 20 Οκτωβρίου 2022, η Συμβουλευτική Επιτροπή Ανοσοποιητικών Πρακτικών (ACIP) των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ σόκαρε ακόμη περισσότερο το έθνος, ψηφίζοντας ομόφωνα (15-0) την προσθήκη των μη αδειοδοτημένων εμβολίων COVID-19 στα προγράμματα εμβολίων των ΗΠΑ για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.2

Στις 8 Δεκεμβρίου του 2022, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξεπέρασε για άλλη μια φορά τον εαυτό της, εγκρίνοντας τα εμβόλια COVID δύο συστατικών για βρέφη ηλικίας μόλις 6 μηνών. Αυτά τα αναδιατυπωμένα δισθενή εμβόλια είχαν εγκριθεί για τους ενήλικες, με βάση μόνο τα επίπεδα αντισωμάτων σε ποντίκια, μόλις τρεις μήνες νωρίτερα, στα τέλη Αυγούστου.3 Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του FDA της 8ης Δεκεμβρίου 2022:4

«Σήμερα, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ τροποποίησε τις άδειες επείγουσας χρήσης (EUAs) των επικαιροποιημένων (δισθενών) εμβολίων Moderna και Pfizer-BioNTech COVID-19 ώστε να συμπεριληφθεί η χρήση σε παιδιά ηλικίας έως 6 μηνών …

Τα παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών που έλαβαν το αρχικό (μονοδύναμο) εμβόλιο Moderna COVID-19 είναι πλέον επιλέξιμα για να λάβουν μία εφάπαξ αναμνηστική δόση του επικαιροποιημένου (δισθενούς) εμβολίου Moderna COVID-19 δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της πρωτογενούς σειράς με το μονοδύναμο εμβόλιο Moderna COVID-19.

Παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών που δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει την πρωτογενή σειρά τριών δόσεων του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 ή δεν έχουν λάβει ακόμη την τρίτη δόση της πρωτογενούς σειράς τους, θα λαμβάνουν τώρα το επικαιροποιημένο (δισθενές) εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 ως τρίτη δόση της πρωτογενούς σειράς τους μετά από δύο δόσεις του αρχικού (μονοδύναμου) εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19.

Τα παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών που έχουν ήδη ολοκληρώσει την πρωτογενή σειρά τριών δόσεων με το αρχικό (μονοδύναμο) εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 δεν θα είναι επιλέξιμα για αναμνηστική δόση του επικαιροποιημένου δισθενούς εμβολίου αυτή τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν δεδομένα που να δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά»

Σε ένα σχόλιο στις 10 Δεκεμβρίου 2022 σχετικά με την απόφαση του FDA, ο Dr. Robert Malone έγραψε:5

«Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ στο δελτίο τύπου ή στα επιγραμματικά σημεία που δείχνουν στοιχεία ότι αυτές οι ενέσεις είναι ασφαλείς ή αποτελεσματικές για παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών έως και έξι μηνών.

Οι παρενέργειες συνεχίζονται ίδιες με πριν – που σημαίνει ότι είναι σημαντικά υψηλότερες από ό,τι αναμένεται για τα κανονικά εμβόλια. Αυτό, παρεμπιπτόντως, είναι η υποτίμηση της χρονιάς. Στη συνέχεια έρχεται η επόμενη παράγραφος στο δελτίο ειδήσεων του FDA:

«Τα δεδομένα που υποστηρίζουν τη χορήγηση μιας ενημερωμένης αναμνηστικής δόσης για τα παιδιά αυτά αναμένονται τον Ιανουάριο. Ο οργανισμός δεσμεύεται να αξιολογήσει τα δεδομένα αυτά το συντομότερο δυνατό».

Yeh [sic] – έτσι ο FDA κυριολεκτικά δεν έχει κανένα δεδομένο για αυτό το δισθενές αναμνηστικό για αυτή την ηλικιακή ομάδα, αλλά το καθιστά διαθέσιμο με άδεια επείγουσας χρήσης ούτως ή άλλως.

Γνωρίζουμε με βάση το κατάστρωμα διαφανειών του ACIP /CDC6 από τη συνεδρίαση του ACIP τον Σεπτέμβριο του 2022, ότι υπήρξαν σημαντικές παρενέργειες αυτού του εμβολίου σε μεγαλύτερα παιδιά. ΑΥΤΆ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ CDC. Φυσικά, υπάρχουν πολλές αμερόληπτες μελέτες που δείχνουν ακόμη πιο σημαντικές ανεπιθύμητες ενέργειες».

Τα ίδια τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα

Είναι αρκετά κακό το γεγονός ότι ο FDA και το CDC εγκρίνουν τα εμβόλια COVID για τα μωρά με βάση μηδενικά δεδομένα, αλλά αν τα τελευταία δύο χρόνια μας έχουν δείξει κάτι, αυτό είναι ότι τα εμβόλια COVID είναι η πιο επικίνδυνη ιατρική παρέμβαση που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Όλα τα διαθέσιμα στοιχεία είναι εναντίον τους, αλλά η παραφροσύνη συνεχίζεται.

Ο Malone υπογραμμίζει ένα από τα γραφήματα που περιλαμβάνονται στο slide deck του CDC, το οποίο από μόνο του αποδεικνύει ότι τα εμβόλια προκαλούν τεράστια βλάβη. Σχεδόν το 30% των συμμετεχόντων στο V-Safe ηλικίας 12 έως 17 ετών ανέφεραν ότι δεν ήταν σε θέση να εκτελέσουν καθημερινές δραστηριότητες μετά τη δεύτερη δόση.

Σχεδόν το 20% δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει το σχολείο ή να εργαστεί μετά το αναμνηστικό, και πολύ πάνω από το 70% ανέφεραν κάποιου είδους συστηματική αντίδραση μετά τη δεύτερη και την τρίτη δόση, παρόλο που οι κύριες παρενέργειες που επισημαίνουν ποτέ οι οργανισμοί υγείας και οι κατασκευαστές φαρμάκων είναι οι αντιδράσεις στο σημείο της ένεσης.

Ο Malone συνεχίζει:7

«… τρεις μήνες αφότου το CDC παρουσίασε αυτά τα δεδομένα … ο FDA συνιστά ένα ΤΡΙΤΟ αναμνηστικό για μικρά παιδιά και μωρά … Η ανατριχίλα στη σπονδυλική στήλη με προειδοποιεί για το γεγονός ότι αυτό μοιάζει πολύ με παιδική κακοποίηση.

Ας ανακεφαλαιώσουμε: Συνολικά λιγότερα από 600 παιδιά τα τελευταία τρία χρόνια έχουν πεθάνει σε αυτή την ηλικιακή ομάδα (στοιχεία CDC8), και σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους, σχεδόν κανένας από αυτούς τους θανάτους δεν ανήκε στην «υγιή, φυσιολογική» ομάδα. Μπορεί η κυβέρνησή μας να αρρωστήσει περισσότερο;

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει επίσης ότι το εμβόλιο είναι «ευρέως προστατευτικό». Πρέπει να πω ότι δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει αυτό πια για τους κυβερνητικούς επιστήμονες.

Για μένα, «ευρέως προστατευτικό» σημαίνει ότι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα πρωτεϊνών στις οποίες ανταποκρίνεται το ανοσοποιητικό σύστημα. Ότι η ανοσολογική αποφυγή από τον ιό δεν συμβαίνει μετά τον εμβολιασμό. Ότι το προϊόν προστατεύει σαφώς από τη μόλυνση, τον πολλαπλασιασμό και την εξάπλωση του ιού.

Αυτά τα εμβόλια mRNA προσφέρουν προστασία μόνο έναντι μίας πρωτεΐνης, την οποία ο ιός αποφεύγει εύκολα. Γιατί λοιπόν ο FDA προσπαθεί να μας εξαπατήσει ξανά;

Ο FDA γράφει επίσης ότι «βασίστηκε σε δεδομένα ανοσολογικής απόκρισης που είχε προηγουμένως αξιολογήσει από κλινική μελέτη σε ενήλικες μιας αναμνηστικής δόσης του ερευνητικού διμερούς COVID-19 της Moderna».

Τα στοιχεία γεφύρωσης των ανοσολογικών αποκρίσεων των ενηλίκων στα δισθενή εμβόλια με αυτά που αναμένει ο FDA για τα παιδιά ήταν ελλιπή σε βάθος και δεδομένα. Δεν υπάρχει επικυρωμένη ανοσολογική συσχέτιση της προστασίας.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για μη λογικές επιστημονικές και ρυθμιστικές ασυναρτησίες … Σας παρακαλώ, άνθρωποι – οι γιατροί σε όλη τη χώρα θα διαβάσουν αυτό το δελτίο ειδήσεων και θα υποστηρίξουν ότι τα μωρά και τα παιδιά θα λάβουν αυτό το νέο διδύναμο εμβόλιο mRNA. Να είστε έτοιμοι και οπλισμένοι με τα γεγονότα. Μην συμμορφώνεστε».

Η κυβερνητική εξαπάτηση συνεχίζεται

Πώς στον κόσμο μπορεί ο FDA να εκλογικεύσει ένα διμερές αναμνηστικό για μωρά ηλικίας μόλις 6 μηνών, με βάση δεδομένα που δείχνουν ότι 2 στους 10 εφήβους και έφηβους γίνονται τόσο ανίκανοι που δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο!;

Και όλα αυτά για να «προστατεύσουν» από μια λοίμωξη που ενέχει εξαρχής ελάχιστο κίνδυνο για τα παιδιά! Οι στατιστικές δείχνουν ότι το ποσοστό νοσηλείας που σχετίζεται με το COVID-19 σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών είναι 0,0008%.9 Σε πραγματικούς όρους, αυτό είναι τόσο κοντά στο μηδέν που ουσιαστικά δεν μπορείτε να το μειώσετε περαιτέρω. Στη δοκιμή της Pfizer, το μόνο παιδί που χρειάστηκε νοσηλεία ήταν στην πραγματικότητα στην ομάδα των εμβολιασμένων.

Ο κίνδυνος των παιδιών να εμφανίσουν συμπτώματα COVID εντός των τριών πρώτων εβδομάδων από την πρώτη δόση ΑΥΞΗΘΗΚΕ επίσης κατά 30%,10 γεγονός που δύσκολα υποστηρίζει την αφήγηση περί «ασφαλούς και αποτελεσματικού» εμβολίου.

Βίντεο από Bitchute. Για να δείτε το βίντεο, πατήστε στην εικόνα.

Τα εμβόλια COVID αποδεικνύεται ότι καταστρέφουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Υπάρχουν επίσης ολοένα και περισσότερα στοιχεία που δείχνουν ότι τα εμβόλια μπορεί να απορυθμίσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, γεγονός που μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τη δημόσια υγεία όταν χορηγούνται σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Μια μελέτη11 που αναρτήθηκε στον διακομιστή προτυπωμάτων medRxiv, τον Μάιο του 2021, διαπίστωσε ότι το εμβόλιο COVID της Pfizer/BioNTech «επαναπρογραμματίζει τόσο τις προσαρμοστικές όσο και τις έμφυτες ανοσολογικές αποκρίσεις», προκαλώντας εξάντληση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ενώ το εμβόλιο «προκάλεσε αποτελεσματική χυμική και κυτταρική ανοσία έναντι διαφόρων παραλλαγών του SARS-CoV-2», η ένεση «διαμόρφωσε επίσης την παραγωγή φλεγμονωδών κυτταροκινών από κύτταρα του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διέγερση τόσο με ειδικά (SARS-CoV-2) όσο και με μη ειδικά (ιογενή, μυκητιασικά και βακτηριακά) ερεθίσματα».

Τα άτομα που ήταν «πλήρως εμβολιασμένα», έχοντας λάβει δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer, παρήγαγαν επίσης σημαντικά λιγότερη ιντερφερόνη κατά τη διέγερση, η οποία παρεμποδίζει ζωτικής σημασίας έμφυτες ανοσολογικές αποκρίσεις.

Με άλλα λόγια, έχουμε να κάνουμε με ένα φρικτό συμβιβασμό. Ακόμα και αν έχετε κάποια προστασία ενάντια στον SARS-CoV-2 και τις παραλλαγές του, αποδυναμώνετε τη συνολική λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος, ανοίγοντας έτσι διάπλατα την πόρτα σε όλα τα είδη άλλων προβλημάτων υγείας, από βακτηριακές, μυκητιασικές και ιογενείς λοιμώξεις μέχρι καρκίνο και αυτοανοσία.

Είναι πραγματικά σοφό να εκθέτετε τα μωρά και τα νήπια σε τέτοιους κινδύνους; Το γεγονός ότι τα παιδιά δεν πεθαίνουν μέσα σε λίγες εβδομάδες από το εμβόλιο δεν σημαίνει ότι είναι ακίνδυνο και επομένως ασφαλές για χρήση. Οι περισσότερες ζημιές από αυτά τα εμβόλια θα εμφανιστούν πολύ καιρό μετά το εμβόλιο. Έτσι, ο FDA συμπεριφέρεται πραγματικά με έναν απίστευτα ανεύθυνο και αμελή τρόπο, θέτοντας κάθε παιδί στην Αμερική σε κίνδυνο μακροπρόθεσμα.

Γιατί η Μεγάλη Φαρμακευτική θέλει τα εμβόλια COVID για τα μωρά

Πώς μπορούμε λοιπόν να εξηγήσουμε την παράλογη συμπεριφορά του FDA και του CDC; Γιατί καμία από τις κόκκινες σημαίες δεν έχει σημασία; Η σύντομη απάντηση είναι ότι και οι δύο οργανισμοί είναι διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι και δεν ασχολούνται πλέον με την προστασία της δημόσιας υγείας. Εξασφαλίζουν τα κέρδη της φαρμακοβιομηχανίας.

Την ίδια ακριβώς ημέρα που το CDC ψήφισε την προσθήκη των εμβολίων στο πρόγραμμα εμβολιασμών, γεγονός που ανοίγει επίσης την πόρτα για τις πολιτείες να επιβάλουν το εμβόλιο στα παιδιά των σχολείων, η Pfizer ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την τιμή του εμβολίου της κατά περίπου 400%,12 από 30 (13) δολάρια ανά δόση σε κάπου μεταξύ 110 και 130 δολαρίων μόλις λήξει το τρέχον πρόγραμμα αγοράς στις ΗΠΑ.

«Από τη στιγμή που το εμβόλιο COVID εντάσσεται στο πρόγραμμα εμβολιασμού για την παιδική ηλικία, οι κατασκευαστές του εμβολίου προστατεύονται μόνιμα από την ευθύνη για παρενέργειες και θανάτους που συμβαίνουν σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ηλικιακή ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των ενηλίκων.»

Όμως, το να ενταχθεί το εμβόλιο στο πρόγραμμα εμβολιασμών και στη συνέχεια να αυξηθούν οι τιμές δεν είναι το πρωταρχικό σχέδιο για την επίτευξη κέρδους. Το πραγματικό όφελος είναι ότι μόλις το εμβόλιο COVID ενταχθεί στο πρόγραμμα εμβολιασμών για την παιδική ηλικία, οι κατασκευαστές εμβολίων προστατεύονται μόνιμα από την ευθύνη για τραυματισμούς και θανάτους που συμβαίνουν σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των ενηλίκων.

Ο Robert F. Kennedy Jr. εξηγεί πώς λειτουργεί αυτό στο παραπάνω βίντεο κλιπ. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για αυτή τη διαδικασία αποζημίωσης στο «Ο πραγματικός λόγος που θέλουν να δώσουν εμβόλια COVID στα παιδιά«.

Ο μόνος τρόπος για να σπάσει αυτή η αποζημίωση είναι να αποδειχθεί ότι ο κατασκευαστής του εμβολίου γνώριζε για τα προβλήματα ασφάλειας και απέκρυψε αυτές τις πληροφορίες. Επίσης, δεν υπάρχει παραγραφή όταν πρόκειται για φόνο, κάτι που κάποιοι επιμένουν ότι συμβαίνει εδώ.
Τα κριτήρια της EUA δεν πληρούνται καν

Αυτό που είναι τόσο τρελό είναι ότι τα εμβόλια COVID προστέθηκαν στα προγράμματα εμβολίων παρόλο που δεν έχουν ακόμη πλήρη έγκριση από τον FDA. Το εμβόλιο COVID της Pfizer, Comirnaty, έχει υποτίθεται λάβει πλήρη έγκριση, αλλά δεν είναι διαθέσιμο στις Η.Π.Α. Η Moderna δεν έχει εγκεκριμένη έκδοση, διαθέσιμη ή μη.

Τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται είναι όλα υπό EUA, και όχι μόνο δεν μπορεί να προστεθεί ένα προϊόν EUA στο πρόγραμμα εμβολιασμού, αλλά ο FDA και το CDC παραβιάζουν επίσης τους κανόνες δίνοντας EUA εξ αρχής. Τα προϊόντα πρέπει να πληρούν όλα τα ακόλουθα κριτήρια προκειμένου να λάβουν EUA:
  • Πρέπει να υπάρχει έκτακτη ανάγκη
  • Το εμβόλιο πρέπει να είναι τουλάχιστον 30% έως 50% αποτελεσματικό
  • Τα γνωστά και δυνητικά οφέλη του προϊόντος πρέπει να υπερτερούν των γνωστών και δυνητικών κινδύνων του προϊόντος.
  • Δεν πρέπει να υπάρχουν επαρκείς, εγκεκριμένες και διαθέσιμες εναλλακτικές θεραπείες (φάρμακα ή εμβόλια)

Εάν δεν πληρούνται και τα τέσσερα κριτήρια, η ΕΕΑ δεν μπορεί να χορηγηθεί ή να διατηρηθεί, αλλά εδώ είμαστε. Το COVID, σύμφωνα με οποιαδήποτε λογική μέτρηση, δεν αποτελεί πλέον επείγουσα ανάγκη, υπάρχουν πολλές επαρκείς εναλλακτικές θεραπείες και τα πιθανά οφέλη δεν υπερτερούν σε καμία περίπτωση των πιθανών κινδύνων – ιδίως όχι στα παιδιά.

Έτσι, ο FDA και το CDC λειτουργούν πολύ έξω από τους κανόνες και τους κανονισμούς. Και οι δύο έχουν γίνει αποστάτες και φαίνεται να φτιάχνουν νέους κανόνες καθώς προχωρούν. Για όποιον εξακολουθεί να πιστεύει ότι αυτοί οι οργανισμοί έχουν ως αποστολή την προστασία της δημόσιας υγείας, αυτό θα πρέπει να αποτελέσει ένα τεράστιο κόκκινο πανί. Όταν οι άνθρωποι και οι οργανισμοί αρνούνται να ακολουθήσουν τους καθιερωμένους κανόνες και κανονισμούς, αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή δεν έχουν τίποτα καλό στο μυαλό τους.
Ο FDA και το CDC λειτουργούν υπό τη νομική αρχιτεκτονική της γενοκτονίας

Ωστόσο, το FDA και το CDC δεν είναι οι μόνοι που φταίνε. Σε μια συνέντευξη του Ιουνίου 202214 με την Dr. Jane Ruby της εκπομπής «The Jane Ruby Show», η νομική αναλύτρια Katherine Watt εξήγησε πώς το Κογκρέσο των ΗΠΑ, τα τελευταία 30 χρόνια, αργά αλλά σταθερά άνοιξε το δρόμο για τη νομιμοποιημένη τυραννία και ακόμη και τη γενοκτονία.

Αυτά που ήταν κρατικά ή/και ομοσπονδιακά εγκλήματα ή παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων νομιμοποιήθηκαν μέσω μιας σειράς νομοθετικών αναθεωρήσεων. Ο Watt περιέγραψε επίσης σε ένα άρθρο του Substack στις 28 Απριλίου 2022 το πώς δημιουργήθηκε αυτό το κανονιστικό πλαίσιο15 :

«Ο βασικός στόχος των αρχιτεκτόνων, ο οποίος επιτεύχθηκε, ήταν να δημιουργηθούν νομικές συνθήκες στις οποίες όλη η κυβερνητική εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να μεταφερθεί αυτόματα από τους πολίτες και τους τρεις συνταγματικούς κλάδους στα δύο χέρια του Υπουργού Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, με ισχύ από τη στιγμή που ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας, μετατρέποντας νομικά τους ελεύθερους πολίτες σε υποδουλωμένους υπηκόους…

Το Κογκρέσο και οι πρόεδροι των ΗΠΑ νομιμοποίησαν και χρηματοδότησαν την ανατροπή του Συντάγματος των ΗΠΑ, της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του αμερικανικού λαού, μέσω ενός μαζικού προγράμματος εγχώριας βιοτρομοκρατίας που μετονομάστηκε σε πρόγραμμα δημόσιας υγείας και διεξήχθη από τον Υπουργό Υγείας και τον Υπουργό Άμυνας για λογαριασμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των οικονομικών του υποστηρικτών».

Το FDA είναι επίσης μέρος του προγράμματος βιοτρομοκρατίας των ΗΠΑ

Σε ένα άλλο άρθρο, ο Watt εξηγεί ότι ο λόγος για τον οποίο ο FDA δεν προστατεύει το κοινό από το πιο επικίνδυνο «εμβόλιο» που έχει δει ποτέ ο κόσμος είναι επειδή:16

«… Ο υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Xavier Becerra και ο επίτροπος του FDA Robert Califf διευθύνουν το πρόγραμμα βιοτρομοκρατίας της αμερικανικής κυβέρνησης από κοινού με τον υπουργό Άμυνας Lloyd Austin, τον γενικό εισαγγελέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Merrick Garland, τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Alejandro Majorkas, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Albert Bourla, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Moderna Stephane Bancel και τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Tedros Adhanom Ghebreyesus».

Ενώ η ιδέα ότι ο FDA είναι στην πραγματικότητα μέρος του προγράμματος βιοτρομοκρατίας των ΗΠΑ μπορεί να ακούγεται πολύ απίστευτη για να είναι αληθινή, βλέπουμε στοιχεία αυτού του είδους της συμπαιγνίας στη δίκη «Pfizergate».

Ο πληροφοριοδότης της Pfizer, Brook Jackson, μήνυσε την Pfizer για απάτη, και στην αίτησή της για απόρριψη, η Pfizer ισχυρίστηκε ότι τα δεδομένα κλινικών δοκιμών δεν ήταν ουσιώδη ή απαραίτητα για τις αποφάσεις του FDA να χορηγήσει EUA και έγκριση του προϊόντος της. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενέκρινε επίσημα την αίτηση της Pfizer και, ως εκ τούτου, το σκεπτικό της για την αίτηση απόρριψης.

Αλλά πώς ακριβώς μπορούν τα δεδομένα κλινικών δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών, να είναι άσχετα και περιττά με την απόφαση του FDA να εγκρίνει την ένεση για άτομα όλων των ηλικιών; Αυτό δεν αποτελεί παραδοχή -τόσο από την Pfizer όσο και από την κυβέρνηση των ΗΠΑ- ότι ο FDA συνωμότησε με την Pfizer για να κυκλοφορήσουν τα σφηνάκια στην αγορά χωρίς να ληφθεί υπόψη η ασφάλεια;

Φαίνεται ότι ο FDA – ενώ είναι επιφορτισμένος με την προστασία της δημόσιας υγείας – στην πραγματικότητα προστατεύει αντ’ αυτού τη Μεγάλη Φαρμακευτική και το πρόγραμμα βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ. Αυτό βγάζει περισσότερο νόημα όταν συνειδητοποιήσετε ότι η Pfizer και η Moderna είναι επίσης μέρος του προγράμματος βιολογικού πολέμου. Προστατεύοντας τα προϊόντα της Pfizer και της Moderna και προστατεύοντάς τα από τον έλεγχο και την κριτική, ο FDA προστατεύει και διατηρεί το πρόγραμμα βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ στο σύνολό του.
Πώς να προστατεύσουμε και να αποκαταστήσουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για να προστατεύσουμε και να αποκαταστήσουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που μας αφαιρούνται στο όνομα της βιοασφάλειας; Στη συνέντευξή της στη Ruby, η Watt προσέφερε τις ακόλουθες προτάσεις:17

Μιλήστε ενάντια στην τυραννία και ενημερώστε τους άλλους για τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται, ώστε να αποτρέψετε την επιδείνωσή της.

-Καλέστε την κυβέρνηση των ΗΠΑ να σταματήσει τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

-Καλέστε το Κογκρέσο να καταργήσει τους νόμους που έθεσαν σε εφαρμογή αυτό το πλαίσιο, ή να εφαρμόσει την εποπτεία για να περιορίσει το HHS, το οποίο είναι η θεσμική δομή που τρέχει αυτό το σύστημα, ή να διαλύσει το HHS συνολικά.

Με αρκετή πολιτική πίεση, το Υπουργείο Υγείας θα μπορούσε επίσης να ανακαλέσει οικειοθελώς τους κανονισμούς που αποτελούν το πλαίσιο για τη νομιμοποιημένη τυραννία και να επαναφέρει τις αρχές του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Για παράδειγμα, οι αρχές της συγκατάθεσης μετά από ενημέρωση έχουν ακυρωθεί, γεγονός που επέτρεψε τη μάσκα και τις εντολές για εμβόλια. Αυτοί οι κανονισμοί πρέπει να ανατραπούν και να αποκατασταθούν οι αρχές της συναίνεσης μετά από ενημέρωση.

-Καλούμε τους ομοσπονδιακούς δικαστές να αρχίσουν να εκδικάζουν συνταγματικές υποθέσεις

-Καλέστε το νομοθετικό σώμα της πολιτείας σας να εξετάσει το ενδεχόμενο απόσχισης για την προστασία των συνταγματικών δικαιωμάτων των κατοίκων.


Πηγές και αναφορές άρθρου

Πηγή: Dr. Joseph Mercola


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ





ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.com



Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID