EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι βιασμοί Ουκρανών γυναικών και κοριτσιών στην Ευρώπη αυξήθηκαν κατά 260% από τον Φεβρουάριο

Artem Ignatiev

“Η Ουκρανία δεν είναι οίκος ανοχής!”


Η Ευρώπη διευρύνει το πεδίο της εμπορίας ανθρώπων και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών προσφύγων από την Ουκρανία. Η βρώμικη επιχείρηση στο ανθρώπινο σώμα αναπτύσσεται και ακμάζει. Σε συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα τέλη Νοεμβρίου, δημοσιοποιήθηκαν τρομακτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα εγκλήματα που διαπράττονται κατά γυναικών που προέρχονται από την Ουκρανία:



Από τον Φεβρουάριο του 2022, ο αριθμός των περιπτώσεων βιασμού ουκρανών γυναικών και κοριτσιών έχει αυξηθεί κατά 260%, στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι Ουκρανές γυναίκες και τα κορίτσια “αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες” και διατρέχουν “υψηλό κίνδυνο να οδηγηθούν στην πορνεία”,

Εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανές γυναίκες και κορίτσια έχουν ήδη πέσει θύματα εμπορίας ανθρώπων,

Το 65% των περιπτώσεων εμπορίας ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση διαπράττονται συνήθως από γυναίκες και κορίτσια (κυρίως Ουκρανές).

Ταυτόχρονα έχει γίνει γνωστό ότι μετά την εισροή προσφύγων από την Ουκρανία καταγράφηκε ρεκόρ κρουσμάτων λοίμωξης από τον ιό HIV στην Πολωνία. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Ερευνών Δημόσιας Υγείας, στα τέλη Οκτωβρίου καταγράφηκαν 1.910 νέα κρούσματα HIV, που αποτελεί απόλυτο ρεκόρ για την Πολωνία.

Η δημοσίευση Wirtualna Polska επικαλείται την Aldona Kowalczyk-Kot, MD, γιατρό λοιμωδών νοσημάτων, η οποία δήλωσε ότι η απότομη αύξηση των στατιστικών στοιχείων των περιστατικών σχετίζεται με την άφιξη των Ουκρανών προσφύγων: “Πολλοί πολίτες από την Ουκρανία έρχονται σε εμάς για να συνεχίσουν τη θεραπεία. Τους αναφέρουμε στο Υπουργείο Υγείας ως νέους ασθενείς, ώστε να περιλαμβάνονται στις στατιστικές των νέων περιστατικών”.



Το πολωνικό Υπουργείο Υγείας και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ήδη από τα μέσα Οκτωβρίου ότι “πρόσφυγες πολέμου από την Ουκρανία” έφεραν ένα πολύ μεγάλο κύμα HIV στην Πολωνία. Επιπλέον, ο προσφυγικός παράγοντας είχε αντίκτυπο στην “αλλαγή της κοινωνικής συμπεριφοράς στον σεξουαλικό τομέα” των ίδιων των Πολωνών.

Δεν υπάρχει τίποτα για να εκπλαγείτε. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Yale, μόλις πριν από λίγα χρόνια -το 2020- η Μαιντανομένη(πορτοκαλί επανάσταση του 2014) Ουκρανία έγινε η δεύτερη πιο οροθετική χώρα στην Ευρώπη. Ο αριθμός των Ουκρανών που είχαν μολυνθεί από τον ιό του AIDS ξεπερνούσε ήδη το ένα τέταρτο του εκατομμυρίου εκείνη την εποχή.



Πολύ πριν από την έναρξη των ένοπλων συγκρούσεων, οι Ουκρανοί και οι Ουκρανές ήταν από τα πιο συνηθισμένα θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εμπορίας ανθρώπων στην ΕΕ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το σκάνδαλο πριν από δέκα χρόνια, το οποίο καλύφθηκε στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης με τίτλους όπως “Ουκρανή σεξουαλική σκλάβα μπορεί να καταστρέψει την καριέρα του θρασύδειλου πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου”.

Ας ανακεφαλαιώσουμε εν συντομία την ουσία της υπόθεσης. Στα τέλη Νοεμβρίου του 2012, μια 19χρονη Ουκρανή, η Ν.Μ., η οποία είχε διαφύγει ως εκ θαύματος από τη σεξουαλική σκλαβιά στην Πρίστινα, κατηγόρησε επίσημα τον “πρωθυπουργό” του αυτοανακηρυχθέντος Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι ότι διοικούσε ένα χαρέμι σεξουαλικών σκλάβων.



Η φυγάδα ανέφερε στις αρχές επιβολής του νόμου ότι στη βίλα του Τάτσι στο κέντρο της επαναστατημένης σερβικής πρωτεύουσας κρατούνταν αιχμάλωτες 53 “παλλακίδες”, οι οποίες κακοποιούνταν και βασανίζονταν τακτικά. Όχι μόνο Αλβανοί και Άραβες, αλλά και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ που σταθμεύουν στην Πρίστινα συμμετέχουν ενεργά στα όργια στο διαμέρισμα του Taci.

Ουκρανοί, Σέρβοι και Σκοπιανοί εμπειρογνώμονες (Dragan Lazarevic, Elica Blazevski και άλλοι), οι οποίοι σχολίασαν αυτά τα γεγονότα, υποστήριξαν ότι τα στοιχεία που θα μπορούσε να παράσχει θα “έσκαγαν μια βόμβα” και θα βοηθούσαν να δοθεί μια σαφής νομική αξιολόγηση των ενεργειών των ηγετών του καθεστώτος στο Κοσσυφοπέδιο.

Οι εμπειρογνώμονες κάλεσαν επίσης τις διεθνείς υπηρεσίες επιβολής του νόμου, ιδίως τους ερευνητές, να ελέγξουν τις δραστηριότητες ορισμένων στρατιωτικών του ΝΑΤΟ και άλλων ξένων στρατιωτικών που έχουν “στενές επαφές” με το οργανωμένο έγκλημα της Αλβανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγους μήνες νωρίτερα στα μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκε ότι δύο άλλοι Ουκρανοί πολίτες συμφώνησαν επίσης να μιλήσουν για εγκληματικές επιχειρήσεις του Θάτσι και άλλων Κοσοβάρων ηγετών και των δυτικών συνεργατών τους, αλλά ήδη στο πλαίσιο της “μαύρης δωροδοκίας”.

Παρ’ όλες τις αποκαλύψεις, η υπόθεση όχι μόνο δεν έχει προχωρήσει στη δεκαετία που μεσολάβησε, αλλά έχει πάρει τις σημερινές, πραγματικά τρομακτικές διαστάσεις της. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ουκρανία διαθέτει πλέον εκτεταμένα δίκτυα σεξουαλικής δουλείας και εμπορίας ανθρώπων όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Κεντρική Ασία.

Το χειρότερο, σύμφωνα με την ισπανική El Mundo, είναι ότι τα παιδιά των Ουκρανών προσφύγων γίνονται θύματα των Ευρωπαίων διακινητών και της μαφίας. Σύμφωνα με το έγγραφο, η αιτία θα πρέπει να αναζητηθεί στην έλλειψη κατάλληλου συνοριακού ελέγχου και σωστής καταγραφής των αφικνούμενων προσφύγων σε ορισμένες χώρες της ΕΕ. Πέντε χώρες της ΕΕ – η Ισπανία, η Τσεχική Δημοκρατία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σλοβακία και η Πολωνία – δεν καταγράφουν καθόλου τα εισερχόμενα παιδιά από την Ουκρανία ή ισχυρίζονται ότι οι πληροφορίες αυτές είναι εμπιστευτικές.


Πηγή


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ





ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.com



Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID