EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το ΠΟΦ αποκαλύπτει την ατζέντα για το Νταβός 2023. «Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο»....

... Προκαλώντας οικονομικό χάος, χρέος, φτώχεια και κοινωνική τυραννία παγκοσμίως…

Γράφει ο Sikh for Truth
(Σημ. Καταχανά: ΠΟΦ: Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ)

Τι μπορώ να πω; Φέτος, στο Νταβός, πήγα και έκανα διάφορες συνεδρίες με μεγάλο ενδιαφέρον.
Δυστυχώς, το Νταβός 2023 θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 44 ημέρες. Μπορείτε να το πιστέψετε;

Η φετινή εκδήλωση είχε τίτλο «Η ιστορία σε ένα σημείο καμπής» και όλοι θυμόμαστε όταν ο ελβετικός στρατός διατάχθηκε να προστατεύσει τον Schwab και τις παγκόσμιες ελίτ με 5.000 στρατιώτες.

Ο Schwab προειδοποίησε επίσης όσους ευτελίζουν ή υποκλέπτουν τα βασικά μηνύματα της εκδήλωσης, όπως η συχνά αναφερόμενη Μεγάλη Επανεκκίνηση , ότι θα αντιμετωπιστούν με περιφρόνηση.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Klaus Schwab δήλωσε:

«Αυτός ο πόλεμος είναι πραγματικά ένα σημείο καμπής στην ιστορία και θα «αναδιαμορφώσει» το πολιτικό και οικονομικό μας τοπίο τα επόμενα χρόνια».

Η «Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο» θα είναι το θέμα της Ετήσιας Συνάντησης 2023 στο Νταβός του Κλόστερς από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου 2023. Θα συμμετάσχουν πάνω από 2.500 ηγέτες από την κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία των πολιτών.

«Η Ετήσια Συνάντηση 2023, η οποία πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη στιγμή για τον κόσμο, θα συγκεντρώσει περισσότερους από 2.500 ηγέτες από την κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία των πολιτών. Η πανδημία Covid-19 και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχουν προκαλέσει μεγάλες αλλαγές. Η υπόσχεση για μια «δεκαετία δράσης» θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια δεκαετία αβεβαιότητας και αστάθειας, εάν δεν αντιμετωπιστούν οι συστημικοί κίνδυνοι.

Για να πλοηγηθούμε στις τρέχουσες αλυσιδωτές κρίσεις, αλλά, το σημαντικότερο, για να προωθήσουμε απτές, θετικές για το σύστημα αλλαγές μακροπρόθεσμα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διοργανώνει την 53η ετήσια συνάντησή του τον Ιανουάριο για να επιβεβαιώσει την αξία και την επιτακτική ανάγκη του διαλόγου και της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

Τα κύρια θέματα για το 2023 θα περιλαμβάνουν:Ενεργειακή και διατροφική κρίση στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος για την ενέργεια, το κλίμα και τη φύση

Οικονομία υψηλού πληθωρισμού, χαμηλής ανάπτυξης, υψηλού χρέους στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος για τις επενδύσεις, το εμπόριο και τις υποδομές

Αντίθετοι άνεμοι στη βιομηχανία στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος για την αξιοποίηση των τεχνολογιών αιχμής για την καινοτομία και την ανθεκτικότητα του ιδιωτικού τομέα

Κοινωνικές ευπάθειες στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος για την εργασία, τις δεξιότητες και τη φροντίδα

Γεωπολιτικοί κίνδυνοι στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος διαλόγου και συνεργασίας σε έναν πολυπολικό κόσμο

Μπορείτε να περιμένετε από τον Klaus Schwab και το συνέδριό του να πετάξουν στο Νταβός με αεροπλάνα που επιβαρύνονται με άνθρακα και να τρώνε φιλέτο μινιόν, ενώ μας καθοδηγούν να «κάνουμε ποδήλατο και να τρώμε ζωύφια».


Πάνω από 400 συνεδρίες πραγματοποιήθηκαν πέρυσι, όλες ευθυγραμμισμένες με τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Όλοι εργάζονται προς την κατεύθυνση της παγκόσμιας κυβέρνησης και του ψηφιακού ελέγχου μέσω των SDG του ΟΗΕ.

Λένε ότι βρισκόμαστε σήμερα σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής. Ο τεράστιος αριθμός των κρίσεων απαιτεί τολμηρή δράση.

Στην Ετήσια Συνάντηση, οι ηγέτες της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας των πολιτών θα συζητήσουν την κατάσταση του κόσμου και τις προτεραιότητες για το έτος. Μέσω της αγαπημένης τους συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, θα αποτελέσει μια πλατφόρμα για τον λεγόμενο «εποικοδομητικό, εμπροσθοβαρή διάλογο».

Χτίζουν λύσεις για τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Οι Άνθρωποι του Νταβός έχουν εκπαιδευτεί να πιστεύουν και να υποστηρίζουν μια παγκοσμιοποιημένη μορφή μη εκλεγμένης κυβέρνησης, όπου οι επιχειρήσεις είναι η κινητήρια δύναμη.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι το ΠΟΦ δεν είναι απλώς ένα γραφείο συζήτησης, όπως θα ήθελαν να σας κάνουν να πιστέψετε ορισμένοι ελεγκτές γεγονότων και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ΠΟΦ έχει το ίδιο επίσημο καθεστώς με έναν επίσημο διεθνή οργανισμό όπως ο Ερυθρός Σταυρός ή η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ως εκ τούτου, πρόκειται να είναι άλλος ένας γύρος παγκοσμιοποιητικών ανακοινώσεων, που θα προκαλέσουν χάος χωρίς στην πραγματικότητα να διορθώσουν τίποτα. Παρακολουθήστε καθώς αποφασίζουν έξω από τη δημοκρατία και φέρνουν προκαθορισμένες λύσεις, όπως η ψηφιακή ταυτότητα, το CBDC και η παρακολούθηση του άνθρακα. Μέσω αυτού, μπορούν να ελέγχουν και να υποδουλώνουν κυβερνήσεις και ανθρώπους.

Το TruthTalk.UK θα καλύψει αυτή την εκδήλωση.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: Global Research


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ





ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.com



Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID