EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ> Μία μόλις έδρα από τον έλεγχο (218) της Βουλής των Αντιπροσώπων οι Ρεπουμπλικάνοι

Το GOP διαθέτει επί του παρόντος 217 έδρες και απομένουν 13 για να καθοριστεί η ισορροπία δυνάμεων

Το Associated Press προβλέπει ότι ο εκπρόσωπος του ρεπουμπλικανικού κόμματος (GOP) Ken Calvert θα νικήσει τελικά τον Δημοκρατικό υποψήφιο, Will Rollins, μετά από μία αμφίρροπη εκλογική μάχη για την 41η περιφέρεια του Κογκρέσου της Καλιφόρνια.

Αυτή η αναμέτρηση, που θεωρείται απαραίτητη για τους Ρεπουμπλικάνους, ωθεί το GOP μία έδρα πιο κοντά στις 218 έδρες που απαιτούνται για να ανακτήσει την πλειοψηφία της αμερικανικής Βουλής, αν και ο έλεγχος της εξακολουθεί να είναι απρόβλεπτος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του AP. Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν επί του παρόντος 217 έδρες και απομένουν 13 έδρες για να καθοριστεί η ισορροπία δυνάμεων στη Βουλή.

Ο Calvert εκπροσωπεί τη λεγόμενη «Inland Empire» της Καλιφόρνια από το 1993, αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει υποψήφιος στην πρόσφατα ανασχεδιασμένη 41η περιφέρεια η οποία περιλαμβάνει τμήματα της Κοιλάδας Coachella και της κομητείας Riverside στη Νότια Καλιφόρνια.

Αν και η περιοχή έχει θεωρηθεί προπύργιο του GOP σε προηγούμενες εκλογές, η αναδιάρθρωση έτσι ώστε να συπεριληφθούν μεγαλύτερα τμήματα του Παλμ Σπρινγκς, μιας πόλης με μεγάλες ομάδες κατοίκων που ψήφισαν Δημοκρατικούς, έκανε την εκλογική αναμέτρηση του CA-41 μία από τις πιο κρίσιμες όσον αφορά την Καλιφόρνια στις φετινές ενδιάμεσες εκλογές. Η πρόσφατα ανασχεδιασμένη περιφέρεια έχει έναν ομοιόμορφα κατανεμημένο πληθυσμό εγγεγραμμένων Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών, με το 20% του πληθυσμού να είναι «μη μέλη» σε κάποιο κόμμα.

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος Will Rollins είναι πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας και ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος πολιτικός νεοφερμένος στην Καλιφόρνια.



Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ





ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.com



Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID