EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Παγκόσμια εξαπάτηση με τον Κορωνοιό..(video)

Το πραγματικά τρομακτικό γεγονός, δεν είναι το πόσο πολύ κυριαρχούν παντού τα ψέματα, αλλά το πόσο εύκολα τα πιστεύουν πραγματικά οι άνθρωποι !

΄΄ Ο κορονοϊός δεν χρειάζεται να είναι καταστροφικά θανατηφόρος, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι των παγκοσμιοποιητών ΄΄- The Burning Platformο

΄΄ Τα πραγματικά άσχημα νέα είναι αυτά, ότι αυτό είναι μόνον η αρχή ΄΄ – Michael Snyder

΄΄ Όλα σχεδόν τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, έχουν δημιουργήσει τόση σύγχυση, πανικό και φόβο, ώστε οι άνθρωποι να ικετεύουν πλέον για σωτηρία τους, κρεμασμένοι σε μια σύριγγα ΄΄.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κόσμος σήμερα, έρχεται κατάματα με ένα αβέβαιο μέλλον, όπου θα κυριαρχεί η αμφιβολία, η έλλειψη εμπιστοσύνης στα πολιτικά συστήματα, ο φόβος, η έντονη προπαγάνδα για την απαραίτητη-υποχρεωτική φαρμακευτική υποστήριξη μέσω εμβολίων, η μερική ή ολική στέρηση των ανθρωπίνων ελευθεριών, ο τεχνητός έλεγχος των σκέψεων και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.
Αντιμετωπίζουμε ίσως την μεγαλύτερη κατάρρευση του πολιτισμού στην ιστορία της ανθρωπότητας.





Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID