EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σε ποια Μέσα Ενημέρωσης και ποια ποσά έδωσαν στο καθένα για να μας φυλακίσουν.



Σήμερα η Κυβέρνηση μετά την κατακραυγή έδωσε στη Δημοσιότητα τα ποσά που μοίρασε στα Μέσα ενημέρωσης ΧΩΡΙΣ να δώσει τα ΚΡΗΤΗΡΙΑ επιλογής τους…για το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ….Μια οργανωμένη συνωμοσία της Κυβέρνησης για τον πλήρη ελεγχο μας και να προετοιμάσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την μείωση του πληθυσμού..

Δείτε την λίστα:


ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Όταν πετσοκόβουν συντάξεις και μισθούς και εμπαίζουν ακόμη και για τα κουτσουρεμένα αναδρομικα τα γεροντάκια ,μοιράζουν στα κανάλια και σε υπαρκτα και ανυπαρκτα  sites και blogs ευρώ με το τσουβάλι.

Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στη πρώτη θέση του «βόθρου» της λίστας με τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ, καθώς έβαλε στα ταμεία του 1.029.200 ευρώ για να «ενημερώσει» τους τηλεθεατές του να μείνουν σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 με 967.188,84 ευρώ και στη τρίτη θέση ο τηλεοπτικός σταθμός STAR με 905.066,08 ευρώ.


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID