EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πρόστιμα για συνωστισμό στην εστίαση και ο Θεο-χάρος σε τραπέζι με 9 άτομα!!!

Ανελέητο κυνήγι στα καταστήματα εστίασης μπαρ κλπ απο την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Άνοιξε το 10 με 20% και αυτά τα χτυπάνε σαν χταπόδια με πρόφαση τον Κοροδοιό!!!

Διαπιστώθηκε πολύ μεγαλύτερος αριθμός θαμώνων από τον επιτρεπόμενο με βάση το εμβαδό της επιχείρησης λένε οι Χαρδαλο -αστυφύλακες Κορωνοιού!!!!

Ο Θεο ΧΑΡΟΣ όμως μπορεί να τρώει παρεούλα με 9 Ατομα!! Ο κανονισμός λέει μέχρι έξη άτομα και να είναι οικογένεια στο τραπέζι. Πόσα άτομα μετράμε στις φωτογραφίες στο τραπέζι της ταβέρνας, στο λιμάνι των Χανίων; Τουλάχιστον 9. Α, αυτοί εδώ εξαιρούνται! Όχι, δεν είναι οικογένεια, είναι ο υπουργός Τουρισμού, Χ. Θεοχάρης, με συνεργάτες του!

Ο ΧΑΡΟΣ που διαλύει τον τουρισμό με πρόσχημα τον ιό τρώει σε ταβέρνα στο λιμάνι των Χανίων ενώ ο κανονισμός που οι ίδιοι έθεσαν στους ιθαγενείς είναι μέχρι 6 άτομα στο τραπέζι πάει περιπατο!!

Ετσι είναι αν είσαι ο Υπουργός ΘΕΟ-ΧΑΡΟΣ του Τουρισμού και τρως με την συνοδεία σου στο λιμάνι των Χανίων  τα μέτρα τα γράφεις στα ΠΑΠΑΡΙΑ σου….Το ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID