EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο Μητσοτάκης με Οικονομικό Σύμβουλο παντρεμένο & ομοφυλόφιλο διαφημίζουν την πίσω πόρτα!!!

Σούσουρο έγινε με την δήλωση του Οικονομικού συμβούλου του Μητσοτάκη κ.Αλέξη Πατέλη ότι είναι γκέι και έχει παντρευτεί άντρα…Τώρα ποιος από τους δυο είναι άντρας είναι άλλο θέμα..Η δήλωση αυτή έγινε στην Εφημερίδα Καθημερινή πριν λίγες μέρες λες και θέλαμε να μάθουμε αν τον παίρνει εκ της όπισθεν ..

Δηλαδή τι θέμα ήταν και αυτό..Θέλουν να μας επιβάλουν την ομοφυλία σε κανονικότητα? Εδώ έχουμε ομοφυλόφιλο παντρεμένο…Δηλαδή να δείξουν στην Κοινωνία ότι έχουν και σύζυγο ιδίου φύλλου .Απο τον τρόπο περιγραφής  το πίσω άντερο…είναι στραπατσαρισμένο και χρειάζεται επισκευής!!!

Αυτό το τύπο τον έχει ο Μητσοτάκης Οικονομικό σύμβουλο..Γι αυτό και τα πηδήματα στον Ελληνικό Λαό..Αυτό είναι ενημέρωση στους Ελληνες πολίτες…Ο Μητσοτάκης δεν έχει ταμπού και βάζει και ομοφυλόφιλους ως συνεργάτες…Ο άντρας σας κύριε δεν μας είπες ποιος είναι να του δώσουμε συγχαρητήρια και να του χαρίσουμε μια Κολονοσκοπηση Δώρο .



Ο καθένας έχει τις επιλογές του δεν χρειάζεται κύριε Πατέλη να μας δηλώνεις περιχαρής τι κάνεις στο κρεβάτι σου..

Ο θόρυβος που προκλήθηκε ήταν μεγάλος και για να τον δικαιολογήσουν γράφτηκε ότι κάποια φυλλάδα τον εκβίαζε οτι θα το αποκαλύψει και  γι αυτό το δήλωσε ..

Ότι και να συμβαίνει κάνεις συνέντευξη να πεις οτι τον παίρνεις από την πίσω πόρτα ότι το γνώρισε το σύζυγο κελεπούρι το Μαυρο – αντρα Σωματαρά και η Μαρέβα..με τον Κυριάκο .και όλα καλά…

Στην τελική ο  Ελληνικός Λαός πληρώνει το Καψουρεμένο ομοφυλόφιλο και η Ελλάδα περιμένει λύσεις από το Μαξίμου…και τους καψούρηδες της πίσω πόρτας..


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID