EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

«Μένουμε Σπίτι», αλλά πρέπει να έχουμε και σπίτι να μείνουμε… Έτσι, με βαριά καρδιά, λόγω κορωνοϊού, η κυβέρνηση ζήτησε μια μικρή παράταση στο καθεστώς της προστασίας της πρώτης κατοικίας, που έληγε κανονικά στις 30 Απριλίου, κι όπως φαίνεται θα υπάρξει μια ολιγόμηνη παράταση.

Αλλά, μη χαίρεστε όσοι βρίσκεστε στην «κόψη του ξυραφιού», γιατί κάποια στιγμή θα φύγει ο κορωνοϊός και θα επιστρέψει η… κανονικότητα των πλειστηριασμών – όπως το βλέπει η Νουδούλα!

Κι αν νομίζετε πως με τον κορωνοϊό θ’ αλλάξουν μυαλά και πολιτική τα κοινωνικά αναίσθητα νεοφιλελεύθερα κοράκια του Κούλη, διαβάστε τι δήλωσε σχετικά ο ξακουστός Μπουμπούκος:

«Δεν πιστεύω να υπάρχει αντίρρηση από θεσμούς εν μέσω κρίσης. Η άρση της προστασίας πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας αποτελούσε ένα βήμα προς την οικονομική κανονικότητα, αλλά τίποτε κανονικό δεν έχει η οικονομία μας αυτή τη στιγμή. Θα πάμε πιο πίσω στο χρόνο για να συνέλθει η οικονομία μας μετά την καραντίνα».

Κι όμως, υπάρχουν φτωχοί άνθρωποι που υποστηρίζουν και ψηφίζουν αυτά τα κοράκια;



Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID