EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κυβερνο-επιθέσεις σε συστήματα πληροφορικής πολλών νοσοκομείων στην Ιταλία.

Kυβερνο-σαμποτάζ , επιθέσεις βανδαλισμού,φυσικές και πραγματικές κατά των Ιταλικών νοσοκομείων από το Camillo de Rome ως το Spallanzani (πάντα στη Ρώμη).

Οι μυστικές υπηρεσίες είναι σε συναγερμό , πίσω από τις επιθέσεις και ειδικότερα αυτές που είναι σε βάσεις δεδομένων των νοσοκομείων κρύβεται κάτι άκρως ανατριχιατισκό.

Αν προσθέσουμε σε αυτό το ενδεχόμενο σύμφωνα με το οποίο οι Ρώσοι στρατιωτικοί ειδήμονες έφθασαν στο Bergamο για ν΄αξιολογήσουν την υπόθεση της συνωμοσίας για μια “βιολογική επίθεση” όλα γίνονται ακόμη πιο σκοτεινά στην Ιταλία.Η κατάσταση είναι ανησυχητική.

Συνάντηση έκτακτης ανάγκης του πυρήνα της Κυβερνο-ασφάλειας με τη συμμετοχή των DIS, AISE, AISI και CNAIPIC στην Ιταλία μετά από κυβερνο-επιθέσεις κατά ευαίσθητων ιταλικών δομών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο πυρήνας ειδοποίησε, μέσω του CNAIPIC, το εθνικό δίκτυο Υγείας, ώστε να αυξήσει τις άμυνες του στα δίκτυα και τις υποδομές.Επαγρύπνιση σε υψηλό επίπεδο.

Η Ιταλία είναι πρώτη σε θύματα παγκοσμίως από covid19 με περισσότερους από 13.500 νεκρούς…



Πηγή   dimpenews.com


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID