EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Στη Γαλλία με 15.000 νεκρούς τα σχολεία Α’θμιας και Β’θμιας θ΄ανοίξουν στις 11 Μάη. Στην Ελλάδα με 100 νεκρούς πότε;;;

Ο Μακρόν σε μια Γαλλία με 15.000 νεκρούς είπε ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας,Δευτεροβάθμιας θ΄ανοίξουν προοδευτικά από 11 Μάη ”γιατί πολλά παιδιά στερήθηκαν το σχολείο επειδή δεν έχουν πρόσβαση στη ψηφιακή (τηλεκπαίδευση) και δεν μπορούν να βοηθηθούν με ανάλογο τρόπο από γονείς τους. »

Kαι ο Π.Ο.Υ ανέφερε πως “στο μεταξύ, τα σχολεία έκλεισαν για 1.4 δις παιδιά κατ΄εκτίμηση. Αυτό σταμάτησε την εκπαίδευσή τους...”.συμβάλλοντας σ΄έναν ιδιότυπο αναλφαβητισμό και στην αύξηση ανισοτήτων στην εκπαίδευση..

Αντίθετα ο Γάλλος Πρόεδρος για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση είπε ότι τα μαθήματα δεν θα ξαναρχίσουν πριν το καλοκαίρι.

Πριν από λίγο στο France 2 ο Υπ. Παιδείας της Γαλλίας ο Jean-Michel Blanquer, διευκρίνισε ότι δεν θα γίνει “υποχρεωτικά στις 11 Μάη” η επιστροφή στα σχολεία ουσιαστικά δίνοντας έμφαση στο ”προοδευτικό” άνοιγμα που υποσχέθηκε ο Μακρόν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία. “Θα υπάρξουν βελτιώσεις”, ανέφερε ο Υπουργός…

Αντίθετα στις ΗΠΑ η εκπαίδευση θρηνεί θύματα αφού 50 άτομα σχολικού προσωπικού πέθαναν από covid19 στην Πολιτεία της Ν Υόρκης εκ των οποίων 21 καθηγητές και 1 εργαζόμενος στα εστιατόρια (NBC). Στις ΗΠΑ οι νεκροί είναι περισσότεροι από 20.000.


Πηγή   dimpenews.com


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID