EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ανατριχιαστικό Video : Γάλλοι Αστυνομικοί κρατούν εκατοντάδες μαθητές γονατιστούς με τα χέρια στο Σβέρκο

Δεκάδες σχολεία στη Γαλλία δέχθηκαν επίθεση για τις διαμαρτυρίες των παιδιών για δεύτερη μέρα . Η αστυνομία συγκρούστηκε με νέους διαδηλωτές και πολλά αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν.

Σε Πάνω από είκοσι σχολεία στα παριζιάνικα προάστια έγιναν καταλήψεις , σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας. Το Υπουργείο Παιδείας ανέφερε ότι τουλάχιστον δέκα σχολεία μπλοκαρίστηκαν εντελώς στη νότια πόλη της Μασσαλίας.

«Ο Macron πρέπει να παραιτηθεί»

Περίπου 200 νέοι έφτασαν στους δρόμους στο Aubervilliers, ένα βόρειο προάστιο του Παρισιού, μερικοί από αυτούς φορούσαν «κίτρινα γιλέκα» σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες οι Αστυνομικοί εισέβαλαν σε σχολείο και κράτησαν τα παιδιά με τα χέρια στο Σβέρκο και τα παιδιά γονατιστά…Ανατριχιαστικό Βίντεο

Αυτά ειναι τα παιδιά μας ξέσπασε ο Γάλλος που κατέγραψε το Γεγονός στη Δημοκρατία του Μακρόν




Πηγή  veteranos.gr





Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID