EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΝΈΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΆΞΗ ΤΩΡΑ!!!! ΒΊΝΤΕΟ

Χρειαζόμαστε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη ΤΩΡΑ!!!! Βίντεο

Ο Γιωργάκης χρειαζόταν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη Τώρα…έλα όμως που από εδώ και στο εξής θα κοιτάει τα μαρούλια ανάποδα για την επόμενη Χιλιετηρίδα! Θα τρώει ξύλο εκεί που θα πάει, περιμένοντας τον γιο του να τις τρώνε μαζί.


Αχ βρε άθλιο ψόφιο κουφάρι…πρωην ηγέτη της υπερδύναμης του πλανήτη, όσους και να έφαγες, όόόόσους και να θυσίαζες τόσα χρόνια στον Μαυρόψυχο αφέντη σου νόμιζες ότι θα ζούσες αιώνια;;;

Έτσι σου έταξε το Μπικ Μπος έτσι πίστεψες..





Τον κορόιδεψε και αυτόν ο αφέντης της ύλης, ο Μαυρόψυχος, όπως δουλεύει όλους όσους πιστεύουν ότι οι εξουσιαστές τους είναι για να μην τους σφάζουν μαζικά τόσους αιώνες στο ανθρωποκτόνο μαντρί. Στον “πολιτισμό” του Γιωργάκη η μαζική σφαγή θυμάτων, ανάλογα τις περιστάσεις, και την μοιρασιά του θυράματος θα μαζεύει όλα τα αρπακτικά που ούτε αυτά καταλαβαίνουν τι τα περιμένει.
Μια ψυχούλα μου είπε ότι ο Γιωργάκης όταν ψόφαγε ήταν τόσο κόκκαλο που δεν χωρούσε στο φέρετρο του. Μπίλ τα ακούς όλα αυτά που γράφονται για την πάρτι σου;;;


 ΚΟΡΑΚΑΣ

 Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID