EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κύκλωμα Ριχάρδου: Πού κρυβόταν το χυτήριο - Έλιωναν χρυσό κάτω από τη «μύτη» της ΕΛ.ΑΣ.

Στο κέντρο της Αθήνας είχε στήσει το χυτήριο προκειμένου να λιώνει τον χρυσό το κύκλωμα λαθρεμπορίας του χρυσού, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται και ο γνωστός ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος.

Συγκεκριμένα, το κύκλωμα χρησιμοποιούσε ένα ακίνητο στα Εξάρχεια για να κάνει τη δουλειά αυτή, εκτιμώντας ότι δεν θα τους εντόπιζε εκεί η αστυνομία.

Ο χώρος εξωτερικά δεν έφερε κάποια επωνυμία, ή κάποιο άλλου είδους αναγνωριστικό, παραπέμποντας σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, με γκράφιτι στην πρόσοψη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λειτουργούσε καθημερινά εκτός Κυριακής, συνήθως από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Εκεί έλιωναν τον χρυσό που συγκέντρωνε το δίκτυο καταστημάτων Ριχάρδου και δημιουργούσαν ράβδους χρυσού σκραπ. Την τήξη πραγματοποιούσαν τρία μέλη του κυκλώματος.



Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID