EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου: Απεργίες στις συγκοινωνίες

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018.

Το Μετρό -γραμμές 1 (ΗΣΑΠ), 2 και 3, δεν θα λειτουργεί όλη τη μέρα λόγω 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργείας Μετρό Αθηνών και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών Εργαζομένων Κίνησης ΣΤΑΣΥ.

Τα Τρόλεϊ επίσης δεν θα λειτουργούν όλη τη μέρα λόγω 24ωρης απεργίας της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν και τα Τραμ λόγω 24ωρης απεργίας του Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής.

Ο Προαστιακός και όλα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένεται να μη κυκλοφορήσουν λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Προς το παρόν δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ από την έναρξη της βάρδιας (5:00 π.μ.) έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των Λεωφορείων και των Τρόλεϊ θα επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Στη στάση εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα δρομολόγια Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων Αεροδρομίου.





Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID