EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Φιέστα για τις πυρκαγιές και μάλιστα κυβερνητική...

Φιέστα για τις πυρκαγιές και μάλιστα κυβερνητική... Ξεκληρισμένες οικογένειες, άταφοι συνάνθρωποί μας, χαμένα παιδιά, σύζυγοι, μητέρες, πατεράδες, καταστροφή πάνω στην καταστροφή και αυτοί το βιολί τους,,,

Ηλίας Ανδριόπουλος

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΥΚΑ… ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Κατέρρευσαν μέσα στην συμφορά των πυρκαγιών τα πανηγύρια στην Πνύκα και το κακόγουστο σκηνικό μεταφέρεται στο Ηρώδειο.

Ο κυβερνητικός τοποτηρητής του Φεστιβάλ Αθηνών προετοιμάζει φιέστα μεγαλόπρεπη… για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Τι να πεις. Τίποτα πια δεν αποτελεί Ιερή στιγμή. Η Σιωπή, η Περίσκεψη, ο Πόνος, ο Σεβασμός των νεκρών γίνονται πολιτικά κόλπα και...
όχι μόνο... στο μυαλό αδίστακτων ανθρώπων. Ξεκληρισμένες οικογένειες, άταφοι συνάνθρωποί μας, χαμένα παιδιά, σύζυγοι, μητέρες, πατεράδες, καταστροφή πάνω στην καταστροφή και αυτοί το βιολί τους.

Φιέστα για τις πυρκαγιές και μάλιστα κυβερνητική. 

Καλέστε λοιπόν τον Τσίπρα και την Δούρου για να συντελεστεί εν χορώ η τυμβωρυχία σας. ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΥΓ. Μην σας ξεγελούν. Ο Ελευθερίου χρησιμοποιείται… Εξυπηρετεί όχι μόνο την πολιτική σκοπιμότητα, αλλά και εκείνη τη γνωστή φρικτή παρέα, που την ημέρα του θανάτου του μοίραζε δεξιά και αριστερά Δελτία Τύπου, αποκρύπτοντας –αποσιωπώντας με χυδαίο τρόπο τα «Γράμματα στο Μακρυγιάννη» και φυσικά το όνομά μου. Ένα έργο, που αγαπήθηκε, τραγουδήθηκε, έγινε διαχρονικό και ξεπέρασε σε πωλήσεις τις οκτακόσιες χιλιάδες. Καταλαβαίνετε τι βρωμιά είμαστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίζουμε κάθε στιγμή. 

Ελπίζω να μην χρειαστεί να πω περισσότερα. 

ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
10 Αυγούστου 2018




Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID