EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο Φρουζής,ο Μητσοτάκης,ο Mr TAXIBEAT,και η επίθεση στη μάρτυρα για τη Νοβαρτις

Γράφαμε στο προηγούμενο θέμα μας, το οποίο δημοσιεύθηκε το Σάββατο το μεσημέρι ότι θα σας παρουσιάσουμε ένα ρεπορτάζ, μέρος του οποίου κάναμε και στο Λονδίνο.

Το ρεπορτάζ αφορά την περίφημη εταιρεία TAXIBEAT.

Πριν καλά-καλά μάθουμε να προφέρουμε το όνομα είδαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην οθόνη να επαινεί κάποιον Δρανδάκη που έφερε από το Λονδίνο στην Ελλάδα μια καινοτόμο ιδέα για φτηνά, γρήγορα και ασφαλή ταξί, ώστε, συμπεραίνουμε εμείς, και εμείς εδώ στην καθ ημάς Ανατολή να γίνουμε Λονδίνο, το οποίο και όσοι δεν έχουν πάει ποτέ γνωρίζουν απο την άψογη λειτουργία των ακριβών στην ταρίφα ταξί.

Μας έκανε εξ αρχής εντύπωση.
Ποιά ωραία ιδέα συνελήφθη στην πόλη των ακριβών ταξί και χωρίς να εφαρμόζεται εκεί, ήρθε στην Ελλάδα, όπου τα ταξί δεν θα τα πει κανείς και ακριβά;
Αντκειμενικά έχουμε ενδείξεις ότι η ιδέα "περπάτησε" τουλάχιστον ως προς την εταιρεία αυτή, αφού βρέθηκαν λέει Γερμανοί ου έδωσαν πολλά λεφτά να την αγοράσουν.
Δεύτερη ή εντύπωση.
Γερμανοί που κοιμούνται ύπνο βαθύ σε τόσο σημαντικό θέμα για τις τεράστιες και πολλές πόλεις που έχουν και είναι γεμάτες ταξί.
Μαθαίνουν απο Ελληνα.





Αυτή εταιρεία επαίρεται μέσω ενός τεράστιου δικηγορικού γραφείου, το οποίο έχει πελάτες πολυεθνικές ότι στην Ελλάδα πετάει και πάει απο το καλό στο καλύτερο, τόσο ώστε να ανεβαίνει όλο και ψηλότερα την οδό Σίνα και να έχει φτάσει το προσωπικό της σε ελάχιστο χρόνο 115 άτομα στην Ελλάδα.

Φανσταστήκαμε διαβάζοντας τον κομπασμό της για την ίδρυσή της στο Λονδίνο ότι αφού στην Ελλάδα έχει 115 άτομα στο Λονδίνο θα έχει γραφεία στο περίφημο Σίτι και ίσως σε κάποια περιοχή ωραία στο Λονδίνο θα έχει γραφειάρες με εκατοντάδες άτομα προσωπικό.

Βρήκαμε με τεράστια δυσκολία τα "γραφεία" της γιατί είναι σε μια συνοικία του Λονδίνου που δεν έχει καμία σχέση με το Σίτι και το ωραίο μέρος της πόλης.

Είναι ένα μικρό δρομάκι μήκους 50-80 μέτρων αυτά που η ίδια ονομάζει γραφεία της.





Βάζουμε εισαγωγικά στη λέξη και γράφουμε ότι τα ονομάζει η ίδια γιατί στο κουδούνι της διεύθυνσης που δίνει δεν υπάρχει ούτε για δείγμα η λέξη ΤΑΧΙΒΕΑΤ.

Πράγμα εντελώς παράξενο για μια εταιρεία την οποία επάινεσε δημόσια ο εν αναμονή πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η Φώφη Γεννηματά και άλλοι προύχοντες του τόπου , μεταξύ των οποίων και αυτή η έξοχη δικηγορική εταιρεία σε επικό κείμενό της.

Κάναμε ρεπορτάζ και σε αυτό περιλαλμβάνεται και η αναμονή για ερωτήσεις.
Βγήκαν από την εντελώς φτηνιάρικη πόρτα του παράδρομου αυτού και ρωτήσαμε λέγοντας το όνομά της.

Αγνωστο.

"Εδώ είναι σπίτια και κατοικίες. Χτυπήστε αυτό το κουδούνι που γράφει SOLICITORS. Ισως την εκπροσωπεί αυτό το δικηγορικό γραφείο.

Ξύσαμε λίγο την καραφλίτσα, αλλά το διαπράξαμε. Χωρίς να μας ρωτήσουν τίποτα μας άνοιξαν στο πρώτο χτύπημα.

Μπήκαμε.

Σοκ...





Στην Ελλάδα η εταιρεία που την εκπροσωπεί έχει γραφεία, ολόκληρο κτήριο που ντρέπεσαι να το κοιτάξεις. Υπερθέαμα.

Και τα υπερθεάματα συνήθως δεν είναι δωρεάν...
Εκεί μια τρύπα.

Ηρθε μια ευγενική νεαρή Αφρικανή. Συστηθήκαμε και τη ρωτήσαμε αν είναι δικηγόρος και αν ξέρει την ΤΑΧΙΒΕΑΤ 

Μας είπε ότι δεν είναι δικηγόρος, αλλά γραφείο που λαμβάνει αλληλογραφία και για την εταιρεία αυτή και άλλες.

Ζητήσαμε να μιλήσουμε με την εκπρόσωπο της εταιρείας, να μας οδηγήσει στο γραφείο της εταιρείας κλπ.

Στο μικρό γραφειάκι όλα ακούγονται και στον μικροσκοπικό προθάλαμο ήρθε μια ακόμα νεαρή αφρικανή που άκουσε τι ζητούσαμε.

Κοιτάχτηκαν, κάποιο νεύμα έγινε, η μία έφυγε και έφερε μια λίγο μεγαλύτερη ευρωπαία.
Μας είπε ότι εκπροσωπεί το γραφείο αυτό και την ΤΑΧΙΒΕΑΤ καί να αφήσουμε ό,τι θέλουμε για την εταιρεία και αυτό το γραφείο θα την ενημερώσει.

Καμία σχέση με την επική περιγραφή απο τα κείμενα της εταιρείας και καμία σχέση με την Ελλάδα, τους πολλούς υπαλλήλους της εταιρείας κλπ.

Περιμένουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματα, μεταξύ των οποίων ζητούμε απάντηση ποιός ονομαστικά τους έφερε σε επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την Φώφη κλπ.

Για να ακολουθήσουμε την αλυσίδα κατά το εγγλέζο-αμερικάνικο "follow the money", δηλαδή "ακολουθήστε τα χρήματα". 

Αλλωστε με αυτή τη σκέψη πήγαμε στο Λονδίνο.

Ακόμα δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μας, αν και περασε μήνας...

Θα περιμένουμε κι άλλο, αλλά γράφουμε τώρα εισαγωγικά για το θέμα γιατί μας πρόλαβαν δυο σημαντικά γεγονότα:





1).Η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη (Ντοκουμέντο) δημοσίευσε αλληλογραφία μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Φρουζή, του επικεφαλής της διαβόητης ΝΟΒΑΡΤΙΣ των σκανδάλων, των μιζών και της μεγάλης αρπαχτής στην Ελλάδα.

Ο Φρουζής σε μια απο τις επιστολές συστήνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόσωπα που πρέπει να έχει στον κύκλο των επαφών του.

Τέταρτο πρόσωπο στη σειρά είναι το όνομα Δρανδάκης. Είναι προφανώς ο "πληρεξούσιος και αντίκλητος και διευθυντής του ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ της ΤΑΧΙΒΕΑΤ στην Ελλάδα.

Αν τα γραφεία με τα 115 άτομα στην Ελλάδα ναι απλό ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, όπως το περιγράφει η εταιρεία αυτή η "τρύπα" στο Λονδίνο δεν έχει ούτε αντικειμενικά στοιχεία για υποκατάστημα ενός υποκαταστήματος.

Απορία: Το κεντρικό ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ που είναι;

Αντιλαμβάνεται κανείς πόση σημασία έχει η απάντηση στο ερώτημά μας "ποιός σύστησε την εταιρεία στον Κυριάκο και έκανε, αυτό τον πρωτοφανή και για εκείνον ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΑΙΝΟ.

Μήπως ο Φρουζής;

Μήπως κάποιος άλλος;





Η έρευνα θα επεκταθεί φυσικά.

Υπάρχει ένας πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και η οικογένειά του διατηρούσε άριστες σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη. Είναι ο κ. Σεργάκης. Σε πολύ καυτά για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ δικόγραφα του Φρουζή, υπάρχει το δικηγορικό όνομα του κ.Σεργάκη, ως συνηγορου του.

Τους συναντά κανείς μαζί μετά τη αποχώρηση Φρουζή από τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ στην γνωστή κρητική εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜΣ.

2) Στην Ελλάδα ανακοινώθηκε προχθές ότι πτωχεύει η εταιρεία (AIRTICKETS κλπ) που είχε την καινοτόμο ιδέα των φτηνών εισιτηρίων, για γρήγορα και ασφαλή ταξίδια και η ιδέα μας θυμίζει πολύ την ιδέα της ΤΑΧΙΒΕΑΤ.

Συνειρμούς στο όχι έξυπνο μυαλό μας προκαλεί το γεγονός ότι την ιδέα για την ίδρυση της εταιρείας αυτής είχαν δυο Γερμανοί.





Το ρεπορτάζ συνεχίζεται καθώς οι πλευρές που ανοίγονται μετά το ρεπορτάζ του Κώστα Βαξεβάνη και την διασύνδεση Φρουζή-Δρανδάκη-Μητσοτάκη, το δικό μας για την σκληρή δικαστική επίθεση Φρουζή (με συνήγορο τον κ.Σεργάκη...) στην προστατευόμενη μάρτυρα της ΝΟΒΑΡΤΙΣ, την πτώχευση της καινοτόμου ιδέας για φτηνά εισιτήρια έχουν εξαιρετική σημασία...

Υ.Γ. Προσέξτε ότι ο Φρουζής συνιστά στον Κυριάκο να κληθεί και ο Ανδρέας Μαρινόπουλος, της γνωστής οικογενείας, του γνωστού σκανδάλου με το "φούντο".

Την λίστα Λαγκάρντ" κοσμεί με εκατομμύρια, άλλο μέλος της ίδιας οικογένειας...




Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID