EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Χαμός στο Twitter με τις κάλτσες του Τσίπρα στο Bloomberg: Εξαφάνισαν το γυμνό του πόδι;

Η παρουσία κάθε πολιτικού προσώπου στην τηλεόραση διεγείρει τους χρήστες των social media που περιμένουν μια κίνηση, μια χειρονομία, μια δήλωση για να σχολιάσουν. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για την παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο Bloomberg.

Οι «αετομάτηδες» χρήστες του Twitter παρατήρησαν λοιπόν ότι σε αρκετά σημεία της διάρκειας 21 λεπτών συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα οι κάλτσες του Έλληνα πρωθυπουργού είχαν πέσει με αποτέλεσμα να φαίνεται το πόδι του.





Καποιος να ενημερωσει τον πολυχρονεμενο οτι αλλο ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ (που ποιος τη χ3ζει) κι αλλο ΠΘ που εκπροσωπει τη χωρα του στο εξωτερικο με γελοιες καλτσες και ντυσιμο "γκαρσον μια παγωμενηη".Ελεος πχια!
πειτε του να αγορασει καλτσες...ξεχειλωσαν σαν το στομα του κ το κουτοπονηρο μυαλο του κ τον εκθεττουν...ασυντακτες κινησεις, νευρικοτητα κ τσουβαλιασμενο σωμα ανεξελεγκτο ...το ρημαδι το μυαλο ελεγχει το σωμα.. σ αυτον το υποκαθιστουν, η δολιοτητα κ τα ψεματα
Οχι βεβαια οτι οι του Τσιπρα ειναι κατι καινουριο ή δεν εχει γινει ρομπα στο παρελθον. Ειναι οτι δε δινει μαλλον σημασια. Πως ο γκερμανος φοραει καλτσες με πεδιλα, ενα τετοιο πραγμα. Ειναι ο στοκος στο μυαλο.
Εσυ παντως συντροφε

Δείτε και το βίντεο από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού



Σαν να μην έφτανε αυτό «λάδι στη φωτιά» έριξε η ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter στο οποίο το κενό αυτό φαίνεται να μην υπάρχει πια.


Η Ελλάδα, μέσα από τις δομικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιήσαμε, έχει γίνει πλέον μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Δημιουργήσαμε ένα συνταξιοδοτικό ταμείο, ενώ ήταν δεκάδες, εκσυγχρονίσαμε τη Δημόσια Διοίκηση και το φορολογικό σύστημα @Bloomberg @bpolitics https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-06-27/tsipras-vows-to-stick-with-greece-s-euro-deal 

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε σφοδρότερο γύρο σχολίων με τους χρήστες του Twitter να υποστηρίζουν ότι υπήρξε παρέμβαση στη φωτογραφία για να μην φαίνεται το κενό.


Να σε διορίζει ο σύριζα και δουλειά σου να είναι να βάφεις στο φωτοσοπ τα πόδια του Τσίπρα ώστε να φαίνεται σα να φοράει κανονικά κάλτσες. Κατάντια όχι αστεία
View image on TwitterView image on Twitter
Μαλάκα μου στο Μαξίμου δεν άντεξαν το κράξιμο για τις κοντές κάλτσες του γύφτου Τσίπρα κ του έβαψαν τα πόδια μαύρα για να μη φαίνεται.

ΚΛΑΙΩ ΡΕ
Για το Μακεδονικό πήρε μόνο μια γραβάτα. Για το προσφυγικό ας ζητήσει μια δωδεκάδα κάλτσες, κατά προτίμηση μπλε με λάστιχα που ν´αντέχουν στο πλύσιμο στους 90...
Ποιός θα περίμενε στον επίσημο λογαριασμό του Μαξίμου και να κάνουν photoshop σε μια εικόνα χιλιοπαιγμένη του πρωθυπουργού που μάλιστα έχουν σχολιαστεί πολλάκις οι κοντές κάλτσες του; Ακόμη μια φορά οι συνεργάτες του τον εκθέτουν! ( Μέχρι και φούμο στο μαλλί του έβαλαν)
Ρε να μας πεθάνετε θέλετε? Του βάψατε τα πόδια για να μην φαίνονται οι κάλτσες? 😂
φωτοσοπ στην κυβερνητικη παρα-πολιτικη χρειαζεται παιδια, οχι στις καλτσες του τσιπρα
Κανένας αρχηγός κόμματος ή αξιωματούχος δεν μπορει να ανταποκριθει στις υποχρεώσεις του αν δεν εχει διπλα του ανθρωπους να τον νοιάζονται και να τον φροντίζουν. Ο Τσιπρας δεν ειχε ποτε κανενα. Γιαυτο και αποψε βλέπουμε τα καραγκιοζιλικια στο φωτοσοπ με τις κάλτσες
πειτε του να αγορασει καλτσες...ξεχειλωσαν σαν το στομα του κ το κουτοπονηρο μυαλο του κ τον εκθεττουν...ασυντακτες κινησεις, νευρικοτητα κ τσουβαλιασμενο σωμα ανεξελεγκτο ...το ρημαδι το μυαλο ελεγχει το σωμα.. σ αυτον το υποκαθιστουν, η δολιοτητα κ τα ψεματα


pentapostagma.gr

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID