EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Wi-Fi Η Αόρατη Φυλακή Μας

Μια φυλακή που δεν φαίνεται, αόρατη και που πάει να φυλακίσει όλους τους κατοίκους του πλανήτη.

Η συχνή χρήση… προκαλεί εξάρτηση και η εξάρτηση παγιδεύει τον άνθρωπό, σε τέτοιο βαθμό που να αδιαφορεί για τα βασικά, τα στοιχειώδη και τα λογικά και να τον απασχολέι μόνο η ικανοποίηση της εξάρτησης του. Ο τζογαδόρος έχει το τζόγο του, ο ναρκομανής τις ουσίες του, ο καπνιστής το τσιγάρο του και ο αλκοολικός το ουίσκι του.

«Οι πρόσφυγες που φθάνουν στους ευρωπαϊκούς καταυλισμούς για τους μετανάστες ζητούν κωδικούς για wi-fi πριν καν ελέγξουν αν υπάρχουν τρόφιμα, νερό και τα βασικά είδη υγιεινής.»

Η αόρατη κλωστή που σιγά σιγά τυλίγεται γύρω μας δεν κάνει διακρίσεις, είτε είναι κάποιος ευκατάστατος που διαμένει σε βίλα στην Ίμπιζα ή μετανάστης που θαλασσοπνίγεσαι στη Μεσόγειο για ένα καλύτερο αύριο… κανείς μα κανείς δεν περισσεύει!
Αυτό το αόρατο σύστημα που παίρνει τις αποφάσεις στον πλανήτη και κάποιοι το διακονούν, έχει αρχίσει και εκφράζεται…..μας αποκαλύπτεται, μέσω της “υψηλής νοημοσύνης” και της τεχνολογίας που μας παραδίδεται σταδιακά τα τελευταία χρόνια.

Ο πιστός υπηρέτης Σόρος πιθανός σε μια ρήξη με τους υπόλοιπους υπηρέτες της αόρατης αρχής, είπε και μια αλήθεια…εάν συνεχίσουν κατά αυτόν τον τρόπο οι κολοσσοί εταιρίες Google και Facebook, το μυθιστόρημα του Τζώρτζ Όργουελ, που μιλάει για τον μεγάλο αδελφό, θα μοιάζει παιδική χαρά μπροστά στο μέλλον που μας ετοιμάζουν οι δύο εταιρίες.

Και γιατί προετοιμάζουν το μέλλον αυτές οι δύο και άλλες πολλές εταιρίες και οργανισμοί;
Γιατί πατάνε στον σύγχρονο και το πιο σκληρό ναρκωτικό όλων των εποχών, την τεχνολογία.
Τη δική τους τεχνολογία, αυτή που για την επιβάλλουν έθαψαν εργασίες μεγάλων επιστημόνων..

Η μήπως όχι;



πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID